Huur een Pickup camper en maak een fantastische rondreis

Beleef een totaal nieuwe vakantie ervaring door de stoere pick up auto, gecombineerd met de luxe afzetbare camperunit. Huur een 2 of 4/5 persoons pickup camper en geniet van vrijheid en avontuur.

Een pick up camper huren was nog nooit zo leuk, omdat met deze pick up camper geen enkele plek meer onbereikbaar is. Je kan off road de wildernis opzoeken. Maar door de grote schoon- en vuilwater tanks is het ook mogelijk om enkele dagen te gaan wildkamperen.

Special Campers

Het belangrijkste is dat je door het afzetten van de afzetunit nog steeds op pad kan met de auto. Dus het is mogelijk om gemakkelijk excursies, stedentrips of andere uitstapjes te doen tijdens je campervakantie. Omdat hun pickup campers uit twee delen bestaan, kun je de voordelen van kamperen met een caravan en camper combineren. Bovendien blijft je camperplaats gereserveerd, dat unieke plekje wil je tenslotte graag behouden als je veel moeite hebt gedaan om hem te scoren.

Leestip:  Vernieuwde Adria Twin Max buscampers op MAN
Veel luxe en comfort in hun pick up camper, met afzetbare camperunit

De luxe camper afzetunit biedt enorm veel comfort. De unit bestaat uit een groot bed, een mooie zithoek, een keuken met gasfornuis en koelkast, een uitgebreide badkamer met wc, wastafel en douche. Omdat ze de units hebben uitgebreid met zonnepanelen is het zelfs mogelijk om op plaatsen te kamperen waar geen stroom aanwezig is. De grote schoon- en vuilwatertanks en twee gasflessen maken de basisbehoefte om te kamperen in de vrije natuurlijk of aan de kust compleet.

Huur een Pickup camper

Verder is deze compacte camper uitgerust met een brede luifel, een uitgebreide inventaris, een heerlijke buitendouche en een fietsendrager voor twee fietsen. Je hoeft dus alleen maar je kleding en (eventuele) boodschappen in te pakken, naar hun depot te komen rijden en daarna heerlijk gaan genieten van een welverdiende campervakantie.

Leestip:  Le Voyageur Eterna LV 7.0 GJF: slank, maar ruim

Website Special Campers: special-campers.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in