Hebo Campers Giethoorn een prachtig familiebedrijf

Hebo Campers Giethoorn is een familiebedrijf die al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in campers, in de campermarkt hoor je dan eigenlijk al bij de oude garde. Graag nodigen zij je uit om een kijkje te nemen in hun vernieuwde showroom waar je onder het genot van een kopje koffie of thee hun aanbod kunt bekijken, nieuw en gebruikt.

Geschiedenis

Hun bedrijf is in 1997 ontstaan uit de camperliefde van hun ouders, in 2004 hebben zij het bedrijf voortgezet. Sindsdien zijn zij uitgegroeid tot een allround bedrijf waarvan service en kwaliteit hun belangrijkste pijlers zijn. Daarnaast hebben zij gemoedelijkheid hoog in ons vaandel staan. Hun bedrijfsvoering is gebaseerd op hoe zij zelf als klant geholpen willen worden; namelijk zonder gedram en alles in de rust.

Leestip:  Tonke Busfestival keert terug

Dreamer presenteert haar 2021 modellen

Keuze in campers

Je kunt bij hun terecht voor buscampers, integraal en half-integraal campers van de merken Dreamer, Itineo, Fleurette en Florium. Allen behoren tot de Rapido Groupe. Ieder merk met zijn eigen specifieke kenmerken wordt door hun exclusief in Nederland verkocht. Naast het aanbod van de nieuwe modellen zijn er vanzelfsprekend ook de gebruikte kampeerauto’s van verschillende fabrikanten. Aan jouw de keuze, zij helpen je graag.

Website Hebo Campers: www.hebocampersgiethoorn.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in