Fruit uit de camper

Zij halen Hollands fruit direct bij hun fruittelers en rijden vervolgens met hun camper langs bij verschillende campings, camperplaatsen en vakantieparken met heerlijk fruit voor de campinggasten. Dat is even genieten!

In de zomermaanden rijden zij met hun camper langs verschillende fruittelers om vers fruit, direct uit de boomgaarden te halen om vervolgens bij jullie op de camping langs te komen met (h)eerlijk Hollands fruit! Aardbeien, kersen, frambozen, bramen en bessen.

Hoe het begon

In 2021 namen zij de beslissing om hun droomreis door Europa te gaan maken met hun camper. Voordat zij deze beslissing hadden genomen waren het nog enthousiaste ondernemers van Streeckproduct.nl, een webshop vol met streekproducten van Nederlandse bodem.

Doordat transport een grote milieuvervuiler is, kan de herkomst van ons voedsel een grote impact hebben op de klimaatverandering. Door lokaal voedsel te consumeren bespaar je enorm op transport en help je zo het milieu een handje. Hiermee stimuleerde zij niet alleen de verkoop van de boeren maar ook de consument naar een milieubewuster en gezonder eetpatroon.

Hollands fruit

​Tijdens hun reis in de wintermaanden door Frankrijk, Spanje & Portugal kwamen zij er achter dat zij in de zomermaanden niet wilden gaan reizen in Zuid – Europa met 40 graden. Zij vonden het leuk om een aantal maanden in Nederland te gaan werken. In de horeca? Ergens op een camping? Fruit gaan plukken bij een fruitteler? NEE!!

Leestip:  CamperExpo - De meest complete camperbeurs

​Zij willen het concept van “Fruit uit de camper” gaan combineren met reizen. Daarom gaan ze komend seizoen langs verschillende campings, camperplaatsen en vakantieparken om vers fruit te verkopen.

Website fruit uit de camper: www.fruituitdecamper.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in