Forster goochelt met ruimte in de V 599 EBL met enkele bedden

Nét geen zes meter is de nieuwe Forster V 599 EBL. In een buscamper van deze lengte kiezen de meeste merken voor een dwarsbed. Zo niet Forster, die er met wat kunst-en-vliegwerk twee enkele bedden in weet te plaatsen.

Het kortste bed is slechts 175 centimeter lang. En dat is een heel verschil met het bed aan de passagierszijde, van maar liefst 207 centimeter. Onder de opklapbare bedden bevinden zich twee opbergboxen.

Forster

Dat andere merken in een buscamper van 5,99 meter vaker een dwarsbed plaatsen, is omdat enkele bedden veel ruimte vragen. Forster zoekt die ruimte in de V 599 EBL onder meer in de badkamer. Die heeft geen vaste wastafel, maar een uitklapbaar exemplaar dat in de wand zit verstopt. Verder zijn hier zelfs een toilet en een douche te vinden. Al lijkt douchen gezien de zeer compacte afmeting een beetje behelpen.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

campers van Forster

Eenvoudig en compact

Ook in de zitgroep van de Forster V 599 EBL zijn wat centimeters gewonnen. Hier staat geen grote tafel, maar een smalle, die is uit te breiden met een tweede tafelblad. De zitgroep is om te bouwen tot derde bed. De keuken is eenvoudig en compact, met twee gaspitten en een koelkast van 70 liter op de kopse kant.

De campers van Forster, het budgetmerk van Eura Mobil, bevinden zich qua prijs in het instapsegment. Dat geldt ook voor de nieuwe Forster V 599 EBL, die verkrijgbaar is in de Livin’ Up-serie op de Citroën Jumper, vanaf 62.990 euro en in de Vantasy-serie op de Fiat Ducato, vanaf 64.000 euro.

Forster V 599 EBL

Bron: NKC

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in