Er was eens een magische 5 sterren plek

Een prachtige plek waar Sprookjesfiguren rondlopen, springen en dansen. ‘Het mooiste plekje!’, zegt Hannah de heldhaftige. Waar kinderen vrijuit kunnen spelen en waar je zelfs kunt slapen. Waar dit plekje is? Dit is op de Sprookjescamping in Rheeze, Overijssel! Hier kunnen kinderen, van 0 tot en met 10 jaar, samen met hun ouder(s), grootouders of met de hele familie, geweldig kamperen!

Dit kan op een ruime kampeerplek of in een prachtige accommodatie. Wat nog het allermooiste is? Dat er elke dag, zelfs in het laagseizoen, animatie en een Sprookjesachtige theatershow is! Bekijk hun foto’s en video’s.

Winnaar van de Kids Vakantieaanbieder van het jaar!

De Sprookjescamping heeft de prijs gewonnen voor de Kids Vakantieaanbieder van het jaar award 2020! Er zijn veel bedrijven die zich hebben ingeschreven en in elke categorie zijn er door de vakjury drie nominaties toegekend. De Sprookjescamping was in 2 categorieën genomineerd! Namelijk Baby Vakanties en Glamping. Ze zijn Kids Vakantie-aanbieder Baby Vakanties 2020 geworden. Wat zijn zij ontzettend trots! Zij bedanken iedereen die gestemd heeft op hun en hopen jullie ook in 2020 weer te mogen begroeten op de camping.

Sprookjes camping

Kamperen op een Sprookjesachtige plek

Kamperen op een plek waar dromen werkelijkheid worden. Een plek waar draken, elfjes, toverfeeën en nog veel meer Sprookjesfiguren altijd in de buurt zijn. De Sprookjescamping in Overijssel is de ideale plek voor een Sprookjesachtige vakantie met kinderen of kleinkinderen. Kom zelf volledig tot rust terwijl de kinderen aan het spelen zijn, zonder dat je ze uit het oog verliest, in één van de vele speeltuintjes op de camping. Je eigen kampeerplaats beslaat minimaal 100m2. Zo heb je altijd genoeg ruimte voor een tent, caravan, zithoek en auto. Prachtige privé-plekken op een camping middenin het sfeervolle buitenleven vol avontuur en Sprookjes.

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping

Wil je alles weten over deze fantastische Sprookjescamping?, neem dan een kijkje op de website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in