Een weekend naar buiten

Wandelingen, fietstochten en bijzondere overnachtingen

Een weekend met een plan – Een weekend naar buiten wordt nog leuker als je een plan hebt: de ene dag fietsen, de andere dag wandelen, ‘s avonds lekker eten en goed slapen.

Na haar succesvolle wandelboek “De paden” op zocht Lydia Michiels van Kessenich opnieuw naar een ideaal buitenweekend. In dit boek vind je 20 kant-en-klare weekenden vanuit een bijzondere accommodatie in Nederland, van ouderwets gezellige herberg tot hypermodern hotel, van groen paradijs tot stadse luxe.

Wat maakt dit boek zo bijzonder?Na aankomst bij je hotel geef je je tas af en kun je gelijk weer naar buiten. De eerste dag maak je een mooie wandeling in de buurt, op de tweede dag ga je fietsen, of precies andersom. Na twee dagen buiten zijn, ben je weer helemaal opgeladen.

Leestip:  Normandië, een streek vol kliffen, lieflijke dorpjes en imposante kastelen
Wat maakt dit boek zo bijzonder?

Het biedt inspiratie en praktische info voor een weekend met een plan. Korte of lange wandelingen en fietstochten (met of zonder eigen fiets). Indeling per gebied, verspreid over Nederland. Ook stadswandelingen met een gids of een ronde met een fietspontje.
Veel weetjes over de omgeving en tips voor een goed adres om te lunchen. Links naar websites en route-downloads.

SPECIFICATIES

Een weekend naar buiten
Tekst & fotografie: Lydia Michiels van Kessenich
Fotografie omslag: Vincent van den Hoogen
Vormgeving: Bianca Enthoven
Formaat: 167 x 220 | 116 pagina’s
Paperback met flappen
ISBN 978 90 83263 915
Prijs € 23,50

AUTEUR LYDIA MICHIELS VAN KESSENICH

AUTEUR LYDIA MICHIELS VAN KESSENICH – Auteur Lydia Michiels van Kessenich schreef al meerdere wandelboeken, fietsboeken en reisboeken vol tips. Ze wandelt en fietst graag en wilde heel graag anderen enthousiast maken voor de mooiste routes van Nederland.
Lydia over Een weekend naar buiten:’Het overkomt ons allemaal, je boekt een weekend weg en je had er van alles bij voorgesteld. Het is natuurlijk prima om te niksen, bij te slapen, lekker te eten en weer naar huis te gaan. Maar vaak vond ik het achteraf jammer dat ik er niet op uit was getrokken of een beter plan had gemaakt. Daarom nu dit boek.

Leestip:  De onontdekte eilanden van Kroatië

Ieder hoofdstuk beschrijft een kant-en-klaar weekend weg en eindigt met een praktisch overzicht met informatie over de routes en waar je deze kunt terugvinden. Vanuit een gezellig hotel, herberg, tent of vriendenhuis maakte ik meestal de ene dag een wandeling en de andere dag een fietstocht. Het was allemaal dik genieten. Ik ontdekte en viel voor dorpen en steden waar ik nooit eerder was geweest. Ook vanuit een stad kun je het buitengevoel ervaren. Bossen, rivieren, beekjes, polders, heuvellandschap, coulisselandschap, dorpen en kastelen. Je raakt in Nederland eigenlijk niet uitgekeken.’

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in