De nieuwe WEINSBERG CaraBus/CaraTour OUTLAW

Geen zin om niets te doen? Daardoor meer tijd voor jouw passie!
De CaraBus/CaraTour 630 MEG [OUTLAW] is de eerste productie CUV wereldwijd die na het werk perfect uitgerust is voor het vervoeren van jouw motoren. ’s Nachts bevindt jouw motor zich in een gasdicht afgesloten garage achterin, overdag brengt de [OUTLAW] jouw snel en veilig naar het volgende avontuur!

Neem meer tijd om op je motor te rijden – en verspil geen kostbare vrijetijd met het zelf ombouwen! De CaraBus/CaraTour 630 MEG [OUTLAW] is jouw Begeleider en heeft een geweldige prijs en de gewaardeerde WEINSBERG kwaliteit.

De 630MEG [OUTLAW] is de eerste productie CUV wereldwijd, waar jij en je hobby na het werk veel plezier van beleven. ’s Nachts ben je dankzij de gasdicht afsluitbare garage achterin gescheiden van je motor, overdag brengt hij je zeker en veilig naar je volgende avontuur.

Leestip:  ANWB en NKC organiseren samen Camper van het Jaar 2025
Aangenaam

Zodat je uitgerust kan starten met het volgende avontuur: in de 630 MEG [OUTLAW] heb je comfortabele bedden in de lengte.

Gasdicht

De deur naar de garage achterin sluiten luchtdicht af – voor bedwelmde lucht in het woongedeelte wordt u gewaarschuwd!

Veilig

Je hoeft je tijdens de rit zelfs geen zorgen te maken om jouw motor! Die wordt eenvoudig maar veilig vastgezet in de garage achterin.

weinsberg-2019-2020-outlaw

Wil je alles weten over de De nieuwe WEINSBERG CaraBus/CaraTour [OUTLAW] neem dan een kijkje op de website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in