De nieuwe Hobby Maxia 585 UL

Hobby Maxia 585 UL – Scandinavisch leven tot 4 personen.

Scandinavisch design en slimme features: de MAXIA 585 UL is de nieuwste toevoeging aan de Hobby caravan-familie. Zoals alle modellen in het MAXIA-assortiment, heeft het een open ontwerp, warme kleuren, natuurlijke materialen en een gezonde portie “hygge”.

Tijdloos design, eenheid met de natuur en een gevoel van gezelligheid – het typisch Scandinavische gevoel van “hygge” is het nieuwe motto van de MAXIA-modellenreeks. “Het succes van de MAXIA-modellen toont aan dat hun klanten naast kwaliteit ook veel belang hechten aan gezelligheid en design”, zegt Bernd Löher, algemeen directeur van Hobby. “We gaan op deze weg verder met de nieuwe MAXIA 585 UL en breiden ons MAXIA-assortiment uit.” Met een breedte van 2,50 m en een lengte van 7,69 m is de MAXIA 585 UL iets langer dan zijn kleinere broer, de MAXIA 495 UL (L: 7,20 m / B: 2,30 m). Binnenin worden beide modellen gekenmerkt door het moderne meubeldesign met strakke kastfronten en een open gevoel.

Modern meubeldesign

Modern meubeldesign, strakke kastfronten en een open gevoel in de MAXIA 585 UL.

Leestip:  Voor ieder die zich overal ter wereld thuis voelt

Een comfortable en gezellige ruimte

Aan de voorzijde van de 585 UL bevinden zich twee comfortabele eenpersoonsbedden met koudschuimmatrassen, die met behulp van een handige bedverlenging aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Hierdoor ontstaat een extra grote slaapruimte over de gehele breedte van het voertuig.
Hart en ziel van de nieuwe indeling is het grote U-vormige zitgedeelte aan de achterzijde. Overdag kan het hele gezin hier samenkomen om te genieten van een maaltijd of om te ontspannen. ‘s Nachts kan de zithoek in een paar eenvoudige stappen worden omgebouwd tot twee extra slaapplaatsen. De sfeerverlichting boven de bovenkasten en onder het zitgedeelte zorgt voor een bijzonder gezellige sfeer.

De sfeerverlichting in de MAXIA 585 UL

De sfeerverlichting in de MAXIA 585 UL zorgt ‘s avonds voor een gezellige sfeer.

Een keuken die design combineert met functie

In de brede zijkeuken met groot werkblad en de nieuwe 3-pits kookplaat/spoelbakcombinatie staat een koelkast van 133 liter met een vriesvak van 12 liter. Een kruidenrek, meerdere stopcontacten, heldere led-verlichting en extra grote lades laten de harten van hobbykoks sneller kloppen.

Leestip:  SchipperCaravans - kampeer specialist in Limburg

Keuken design

De brede zijkeuken met groot werkblad en de nieuwe 3-pits kookplaat/spoelbakcombinatie.

Ruime opbergruimte en veel ruimte voor jouw persoonlijke zorg

In de grote kledingkast is plaats voor alle vakantiekleding van het gezin. In de extra opbergkast met uittrekbare lade kunnen etenswaren en andere vakantiespullen op meerdere niveaus worden opgeborgen. De compacte wasruimte aan de bestuurderszijde maakt effectief gebruik van de beschikbare ruimte. Het toilet kan worden gedraaid, wat zorgt voor veel ruimte en een indrukwekkende hoeveelheid bewegingsvrijheid. Het dakraam kan worden geopend en zorgt voor natuurlijk licht en een uitstekende ventilatie van de wasruimte.

handige uittrekbare lade zorgt voor veel opbergruimte

De handige uittrekbare lade zorgt voor veel opbergruimte op een kleine oppervlakte.

Inbegrepen slim boord bediendingssysteem

Zoals alle Hobby-caravans wordt de MAXIA 585 UL standaard geleverd met het HobbyConnect-boordbedieningssysteem. De gratis HobbyConnect app geeft je toegang tot veel verschillende functies. Met een smartphone of tabletcomputer kunnen bijvoorbeeld de lichtinstellingen en airconditioning worden aangestuurd, of de batterijstatus en het waterreservoirniveau worden gecontroleerd.

Hobby Maxia 585 UL

Alles wat je nodig hebt – binnen en buiten

De MAXIA 585 UL is in Duitsland te bestellen vanaf 36.440 euro. Dankzij het ALL-INCLUSIVE pakket “HobbyKomplett” is ook de nieuwste Hobby caravan standaard uitgerust met alles wat nodig is voor een fijne vakantie. Typisch voor Hobby, het vertegenwoordigt een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding zonder extra kosten of dure optionele pakketten.
De MAXIA 585 UL is van 26 augustus t/m 4 september 2022 persoonlijk te zien in de CARAVAN SALON in Düsseldorf en in de nabije toekomst bij jouw Hobby-dealer.

Leestip:  Sinds 2017 in Europa 1,1 miljoen kampeerauto’s en caravans erbij

Website Hobby Caravan: www.hobby-caravan.de

 3.7/5 (7)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in