De Laika wereld in een muisklik

De nieuwe LAIKA.IT website is nu online met vernieuwde inhoud en een geheel nieuwe look. De website is ontworpen om gemakkelijke en intuïtieve navigatie mogelijk te maken, zodat bezoekers met slechts een paar klikken veel informatie over de producten van Laika kunnen vinden.

Nieuwe website Laika

De nieuwe website laika.it is nu beschikbaar in acht talen: Italiaans, Engels, Duits, Frans, Spaans, Zweeds, Noors en Nederlands, om zo nieuwsgierige mensen in Europa en de rest van de wereld informatie te bieden over Laika. De fotogalerij op de startpagina presenteert het assortiment en informeert over de nieuwigheden: met één klik in de wereld van Laika! Het menu rechtsboven leidt naar de vier hoofdsecties:

Laika-aanbod

ONZE CAMPERS is het gedeelte waarop het Laika-aanbod staat en waar men de voertuigen kan ontdekken, ingedeeld naar model en uitvoering. Voor elk model zijn hoogtepunten, indelingen, technische gegevens (te downloaden als PDF) en een uitgebreide fotogalerij beschikbaar. De keuze voor een droom camper wordt hierdoor nog eenvoudiger!

Leestip:  Forster Youngster V 541: voor actieve camperaars

Op de pagina van DEALERS staan alle Europese Laika-dealers vermeld per land. Met de functie “Bekijk op de kaart” zijn de dealers direct te vinden. De dichtstbijzijnde dealer is te vinden via “Zoeken op locatie”.

Op de BROCHURE pagina kunt u de Laika brochure 2018/2019 kosteloos opvragen of digitaal downloaden.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Nswh1inkpkU

Het gedeelte OVER LAIKA is ook erg uitgebreid, met een verscheidenheid aan inhoud, zoals NIEUWS, om altijd op de hoogte te blijven over al het nieuws, evenementen en initiatieven van Laika. Bij LAIKA LIFE kun je Laika van dichtbij volgen, met video’s, tips over reisroutes en krijg je inzicht in het dagelijks leven van Laika. Als je hulp nodig hebt, vindt jhe allerlei vragen onder SERVICE en ONDERDELEN. Naast veelgestelde vragen, vindt je ook een formulier om contact op te nemen met de klantenservice van Laika.

Leestip:  Chausson Golden Line als kantoor of avonturencamper
Laika merkartikelen

Bij ORIGINELE ACCESSOIRES vindt je alle Laika merkartikelen, allemaal in Italië gemaakt in de onmiskenbare Laika-stijl. Een gedeelte over de geschiedenis van het bedrijf mag niet ontbreken: GESCHIEDENIS geeft alle fasen van het merk vanaf het ontstaan tot heden, met afbeeldingen en beschrijvingen van de modellen die de fundamentele stappen in de ontwikkeling en stijl van het merk in de loop der jaren hebben gemarkeerd. ATELIER LAIKA is een eerbetoon aan de Laika-fabriek, een ongekende combinatie van geavanceerde technologie en vakmanschap die de productie van speciale en unieke voertuigen kenmerkt.

Naast de website heeft Laika een Facebook-pagina Laika Caravans, Instagram Laika_caravan en het YouTube-kanaal Laika Caravans Spa.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in