Camping50plus Fisching Weißkirchen

Camping50plus Fisching is 15.000 m2 groot en ligt op slecht 5 minuten wandelen van het dorpje Weißkirchen. Zijn sympathieke atmosfeer dankt hij aan de uitgebreide terreininrichting. Om de privésfeer van de gasten te beschermen, hebben ze de 50 comfortabele staanplaatsen bijzonder ruim ingericht (perceelgrootte: 100 tot 130 m2). Ze beschikken allemaal over elektriciteit, water en kabel-tv. De staanplaatsen zijn bestrooid met fijne kiezel, die het vuil buiten houdt.

In de weide bij de staanplaatsen kan je zalig zonnen. De kruidentuin voor de gasten waarborgt culinair genot, dat je evenwel ook zonder inspanning in hun restaurant “Plaschkothek” kan vinden. Wat vind je hier nog meer: fietsverhuur, scooterverhuur, verzorgingsstation voor caravans en campers, centrale afvalverwerking, 5 camping bungalows, een evenementenruimte, een bushalte en telefooncel. Het park is ´s nachts volledig verlicht en voorzien van slagbomen.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater
Camping50plus Fisching

Een kampeerterrein voor mensen ouder dan 50? Ja, het kan! Als men de wensen van de gasten voorrang geeft, kan er veel. Hier in het Stiermarkse Zirbenland mag elke gast zijn persoonlijke verlangens hebben. Wie graag met anderen praat of kaart speelt, vindt gelijkgezinden.

Wie wil wandelen of fietsen in de natuur, heeft hier alle mogelijkheden. Ook wie enkel rust en ontspanning wil vinden, is hier aan het goede adres. De familiale begeleiding op het kampeerterrein garandeert hun gasten een optimaal vakantiegenot. Een camping voor mensen ouder dan 50? Ja, het kan!

Hun filosofie is die van 101 kleinigheden. Zij vinden namelijk dat jou vakantie niet alleen in het algemeen, maar ook in detail moet kloppen. De kwaliteit en de persoonlijke zorg moeten uitstekend zijn. Als familie werken zij samen en staan elkaar bij, en zij willen dat je van hun engagement profiteert. Ontspan bij hun, geniet van hun 50plus campingpark en het heerlijke bergpanorama rondom. Ontdek en verken Stiermarken met zijn bijzonderheden – te voet of per fiets. Er wachten wondermooie vakantiedagen in het Zuiden van Oostenrijk.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion

Kijk voor meer informatie eens op Camping50plus Fisching

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in