Camping Westenenk – Kamperen, B&B en Logies

Hun camping is gelegen in Wijster (Drenthe) heeft 26 plaatsen, allemaal ruim opgezet en volledige privacy door heggen tussen de plaatsen. Ook hebben zij een appartement voor max. 6 personen, een caravan met voortent en een vouwwagen voor max 2 volwassenen en 2 kinderen te huur.

Zij hebben pony’s, kippen, katten en konijnen dus geen grote boerderij maar wel een een soort kinderboerderij. Ook hebben zij voor de kinderen een binnen- en buitenspeelplaats en verschillende steps, skelters, trampolines en skippyballen.

In hun gezamenlijke ruimte staat ook een biljarttafel, dartbord, een sjoeltafel, diverse spelletjes en boeken voor bruikleen!

Omgeving

Vanaf de camping loop je zo het bos in en van daaruit kun je uren wandelen. Ook zijn er heel veel km’s fietsplezier in de omgeving.

Op 2 km van hun vandaan is een strand met een zwemwater, ideaal voor een dagje lekker aan de waterkant met warm weer. Ook is de VamBerg op 3 km waar je een fantastische tocht kunt maken met de mountainbike, wielrennen, maar ook om te wandelen en “gewoon” te fietsen.

Leestip:  Comfortabel kamperen - Een speciale plek in de natuur!
Appartement

Het is geschikt voor maximaal 6 personen. Je hebt een eigen tuintje, eigen ingang, eigen badkamer en parkeerplaats.

Het appartement is volledig ingericht, je dient alleen zelf een linnenpakket mee te nemen (Beddengoed, handdoeken e.d.)

Website Camping Westenenk: campingwestenenk.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in