Camping Weltevreden – Het hele jaar genieten aan de Zeeuwse kust

Camping Weltevreden in Zoutelande is een gezellige familie- en seniorencamping aan de Zeeuwse kust. De camping is uniek gelegen aan de voet van de duinen en ligt op loopafstand van het mooie zuidstrand en het dorp Zoutelande. Door de zuidelijke ligging is het klimaat aan het strand ook heerlijk in het voor- en naseizoen. Zoutelande heeft per jaar gemiddeld 150 zonuren meer dan de rest van het land! Kom gezellig kamperen met je eigen tent, camper of caravan of kies voor één van hun prachtige chalets. Of je nu kiest voor een kort of langer verblijf, bij camping Weltevreden ben je het hele jaar van harte welkom voor een onvergetelijke vakantie.

Duurzaamheid

Camping Weltevreden zet zich als enige camping in Zeeland in om voor eind van 2024 volledig duurzaam te zijn. Dit doen zij door:

  • Volledig van het gas te zijn (zowel de toeristen als de camping faciliteiten zelf)
  • Vervoersmiddelen en machines van de camping volledig elektrisch
  • Reductie van CO2 uitstoot van 280 ton in 2018 naar 40 ton eind 2023
  • De inzet van zonnepanelen verdubbelen van 500 naar 1000
Leestip:  Natuurkampeerterrein de Klashorst - kamperen in de meest pure vorm

De camping eigenaar, Adriaan Wisse, zit volop in deze transitie en doet dit met een duurzame energiespecialist die gespecialiseerd is om de transitie zo snel mogelijk uit te voeren.

Camping Weltevreden – Een gezellige familie- en senioren camping in Zeeland

Op hun camping hangt een gemoedelijke sfeer, waardoor iedereen zich snel thuisvoelt. Ze werken in een klein team, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. De camping is geclassificeerd door de ANWB met 3 sterren en telt 125 toeristische kampeerplaatsen. Bezoekers op de vakantiebeoordelingssite ‘Zoover’ hebben Camping Weltevreden in het zonnetje gezet met het mooie cijfer 9,3.

Gelegen in Walcheren, aan de Zeeuwse kust

Camping Weltevreden ligt zeer dicht bij zee en strand. Alle seizoenen brengt de zee een onvergetelijke ervaring. Rustig in de lente, verfrissend in de zomer, puur natuur in de herfst en onstuimig in de winter! Aan beide kanten van de camping kun je via een trap het brede zandstrand bereiken. Je hoeft geen straat over te steken met kinderen om naar het strand te gaan. Het strand ligt op gemiddeld 300 meter afstand van hun camping. Voor de afwisseling pak je de fiets naar Middelburg, Domburg, Veere of Vlissingen of bezoek je het fraaie agrarische achterland van Walcheren. Er is voor elk wat wils.

Leestip:  Strandpark Vlugtenburg ieder kind wat wils

Website Camping Weltevreden: www.campingweltevreden.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in