Camping Waterhout vlakbij het stadshart van Almere

Deze gezellige familie Camping Waterhout ligt vlakbij het stadshart van Almere en aan het Weerwater waar je lekker kunt zwemmen, varen en vissen. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (100 m2) voorzien van water en elektra. Een lekkere warme douche neem je in de nieuwe sanitairgebouwen. Op de camping vind je een brasserie, speeltuin en een dierenweide. Voor kinderen organiseren zij regelmatig sportieve en creatieve activiteiten. Een geweldige camping, waar jong en oud een heerlijke vakantie kunnen doorbrengen om nooit te vergeten.

Verhuur

Heb je geen kampeermiddel? Zij verhuren lodges, tenten en een varend kampeervlot. Ook verhuren zij fietsen en kano’s waarmee je Almere kan ontdekken.

Brasserie

In de gezellige brasserie met terras kan je terecht voor ontbijt, lunch, borrel, snack of diner. Als specialiteit serveren zij schnitzel- en kipmenu’s. Wil je ’s ochtends lekkere verse broodjes maak dan gebruik van de broodjesservice. Voor barbecue of feestjes kan je ook bij hun terecht.

Leestip:  Leer knopen leggen voor zeilsport, klimmen en kamperen

Activiteiten

Naast de vele activiteiten is er in het hoogseizoen ook een leuk programma voor jong en oud. Een rondvaart door de wateren van Almere, dat kan met de Waterhoutboot. Wil je liever wandelen of fietsen, dat kan in de Oostvaardersplassen en ontdek “De Nieuwe Wildernis”, het Kromslootpark, de bossen en stranden of langs het Gooi- en Markermeer. Amsterdam of Utrecht bezoeken? Dit kan met de bus, de halte ligt 250 meter vanaf de camping. Uitstapjes maak je naar het Dolfinarium, Walibi World, Bataviastad of Bataviawerf, Aviodrome, Schiphol, speelpark Oud-Valkeveen, Naardenvesting, Muiderslot, Rijksmuseum of het Anne Frank-huis. Camping Waterhout ligt vlakbij het gezellige centrum van Almere-Haven en Almere-Stad. Een bezoek aan de één van de markten is zeker de moeite waard.

Verplaatst naar Schat Eiland

Vanaf 1 november 2018 hebben zij de camping op locatie Archerpad aan het Weerwater definitief overgedragen aan de gemeente Almere. Zij hebben op deze prachtige locatie 20 jaar mogen genieten van vele mooie kampeer seizoenen. Veel mooie en dierbare herinneringen zijn hier gemaakt, niet alleen voor hun maar ook voor veel van de gasten. Nu gaat de gemeente op de locatie een Floriade 2022 organiseren.

Leestip:  Family Resort Kleinenzhof beschikt nu over een belbushalte

Wil je alles weten over Camping Waterhout.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in