Camping Waalstrand direct aan de rivier de Waal

Camping Waalstrand ligt midden in de “Gelderse Poort”, waar de natuur ongestoord haar gang kan gaan. Een oase van geuren en geluiden, juist omdat veel planten en vogels weer terugkeren naar dit uitgestrekte gebied. Je kunt heerlijk vrij wandelen en fietsen in de uiterwaarden waar ook Gallowaykoeien en Konikpaarden grazen.

 

Camping Waalstrand direct aan de rivier de Waal

Heerlijk onthaasten op hun verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal. Als rustgevend baken, weet rivier de Waal al hun gasten te betoveren. Het weidse uitzicht, de prachtige rivierdelta en de talloze bootjes & schepen die voorbijvaren bieden een panorama om van te genieten. Je wordt vermaakt vanuit je campingstoel!

Waalstrand is een rustige camping zonder georganiseerd vermaak. Naast rust en ruimte vindt je moderne sanitaire voorzieningen zoals: gratis douche, warm water op alle wastafels, familiedouche, babyroom en een complete wasserette. Er is bovendien een zwembad, een speelveld, een recreatietuin en een café met terras aan de rivier de Waal. Wens je een kampeerplaats direct aan het water? Reserveer die dan even.

Omgeving

Vergeet vooral jou fiets niet of huur er een op hun camping. Veerponten en bruggen zorgen voor onverwachte oversteekjes zodat je oneindige fietstochten kunt maken langs romantische dijken en gezellige dorpjes. Het historische Fort Pannerden en Kasteel Doornenburg zijn absoluut een bezoek waard. Ook Arnhem en Nijmegen liggen beiden op nauwelijks 15 km afstand. Perfect om te winkelen, toeristische trekpleisters te bezichtigen en daarna heerlijk te eten.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk
Recreatie en voorzieningen
  • Voor actief plezier een zwembad, recreatietuin met o.a. jeu de boules baan, groot schaakspel, tafeltennis en tafelvoetbalspel, trampoline, speeltoestellen en een speelveld (voormalige tennisbaan)
  • Een zandstrandje waar je zomers heerlijk kunt genieten aan het water.
  • Verhuur van fietsen en gratis skelters te leen.
  • WIFI over de gehele camping. Tegen betaling van € 2,- per dag of € 10,- per week.
  • Café Concordia, bij de ingang van de camping,  met terras waar je onder het genot van een kopje koffie kunt genieten van het uitzicht over de Waal. Maar ook voor een lunch en kleine menukaart kun je er terecht.
  • Een trailerhelling voor kleine bootjes (in overleg).
  • En wat natuurlijk erg belangrijk is hun gastvrijheid.

Deze rustige camping, met veel comfort, maar zonder disco of georganiseerd vermaak.
Een groots uitzicht over rivier de Waal. Ruime plaatsen waar de auto bij uw caravan of tent kan staan, op alle plaatsen elektra (6A) en t.v. aansluiting.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion

Alles weten over Camping Waalstrand

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in