Camping Vliegenbos sfeervolle camping in Amsterdam

Op zoek naar een sfeervolle camping in Amsterdam? Camping Vliegenbos ligt op 15 minuten lopen van de gratis veerpont naar het centrum van Amsterdam. Ook fiets je zo naar de stille polders van Waterland. Ze hebben plekken voor tenten, campers en caravans. Ook verhuren ze trekkershutten.

Kamperen dichtbij het centrum van Amsterdam? Kom naar camping Vliegenbos en je hebt het beste van 2 werelden. Stad en natuur! De camping is open voor tenten tussen april en oktober.

Faciliteiten

Sanitair – Je hebt geen douchemuntjes nodig. De douches zijn geopend van 06.00 uur – 0.00 uur. Er is ook sanitair voor rolstoelgebruikers. Bij de receptie kun je hiervoor een sleutel vragen.

WiFi – Er is gratis WiFi op het terrein van de camping. Het wachtwoord vraag je bij de receptie.

Restaurant – Restaurant The Roundabout heeft goede koffie, tosti’s, vers gebakken broodjes en lekkere maaltijden.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld

Winkel – Bij de receptie is een winkeltje waar je kampeerartikelen kunt kopen. Ook zijn er kaartjes te koop voor het openbaar vervoer.

Wasserette – Op hun camping kun je ook de was doen. Muntjes voor de wasserette koop je bij de receptie.

Keuken – De buiten campingkeuken heeft een kookgelegenheid en een gemeenschappelijke koelkast. Bestek, pannen en borden moet je zelf meenemen.

Fietsen – Op de camping kun je fietsen huren van TIP Amsterdam Noord. In het hoogseizoen en voor grote groepen kun je het beste reserveren.

Bagagedepot – Op de dag van vertrek kun je jouw bagage tijdelijk kwijt in hun bagagedepot. Vraag ernaar bij de receptie.

Oplaadpunt elektrische apparaten – Kleine elektronische apparaten kun je gratis opladen bij de receptie.

Honden – Honden zijn toegestaan in campers of caravans. Zij rekenen per hond €3,- per nacht. In tenten en trekkershutten zijn honden niet toegestaan.

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem

Website Camping Vliegenbos: www.amsterdam.nl/vliegenbos/

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in