Camping Village Molino a Fuoco in Toscane

Camping Molino a Fuoco dankt zijn naam aan de plaats van Vada in Toscane. Een stoommachine werd gecombineerd met een graanmolen voor de bereiding van meel en  waaruit in de volksmond de naam “Molino a Fuoco” voort kwam.
De Camping Village werd opgericht in 1972 en is een wereld van rust en ontspanning, een collage van weelderige natuur. Sinds de oprichting wordt de camping beheerd en verzorgd in elke service door de familie Storace-Ricci, “nu in zijn derde generatie” en altijd met hernieuwde motivatie en aandacht voor klanten.

De camping, gelegen in de provincie van Livorno is overschaduwd door planten die typerend zijn voor de streek zoals dennen, eucalyptus, tamarisk, populieren, olijfbomen en omzoomd door hagen. Een zeer mooie omgeving voor het plezier van de gasten en het welzijn van een echte vakantie.

Leestip:  Camping Stuhlegg met uitzicht op het meer van Thun

Elk jaar, zijn ze toegewijd aan het verbeteren van hun dienstverlening en het creëren van nieuwe werken voor de goedkeuring van de gasten.

Camping Molino a Fuoco
Voor het comfort van de gast campers bieden ze verschillende types van plaatsen aan, van 50 tot 100 m2, alle plaatsen zijn met elektriciteit tot 10 Ampère en met comfort om jouw tent, caravan of camper tegemoet te komen. De plaatsen zijn omringd door weelderige heggen om meer privacy tussen buren te garanderen.
Het dorp

Als je op zoek bent naar de typische kampeersfeer, maar je wilt niet het beste comfort opgeven van kamperen dan zal je de bungalows waarderen. De nieuwste installatie en aandacht voor detail, hun faciliteiten worden harmonieus ingevoegd in de natuurlijke omgeving van de camping.

Lodge Tent

De gloednieuwe Lodge-tenten vormen het ideale compromis tussen het klassieke kampeerleven en het plezier van de modernste gemakken. Alle soorten “tenten” worden ingevoegd in een natuurlijke context, tussen bomen en planten die kenmerkend zijn voor het gebied. Een vakantie vol comfort zonder de “avontuurlijke geest” die typisch is voor kamperen op te geven!

Leestip:  ANWB maakt Top Campings 2024 bekend

Wil je meer informatie over Camping Molino a Fuoco

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in