Camping Uit en Thuis op de Brabantse Wal

Prachtig mooi verscholen op de Brabantse Wal ligt Camping Uit en Thuis. Een unieke kampeergelegenheid voor mensen die rust en groene ruimte zoeken. Het 8 hectare grote bosterrein is door de inrichting een lust voor het oog en heeft het hoogte verschil van de Brabantse Wal in zich.

Hier kamperen betekent genieten in een mooie entourage, voorzien van alle gemakken.
Camping Uit en Thuis is een kleine rustige gezinscamping in Bergen op Zoom op De Brabantse Wal.

Camping Uit en Thuis

Camping Uit en Thuis heeft in het hoogseizoen animatie voor de kinderen tot 12 jaar.
Er liggen bij hun op de receptie verschillende fiets,- en wandelroutes voor je klaar. Ze leiden je door de prachtige omgeving van De Brabantse Wal.
Je vindt op deze camping een zwembad en een water-zandspeeltuin voor de kinderen, om naar hartenlust zandtaarten te bouwen.
Ook is er een kinderboerderij met veel verschillende dieren, waar je in de namiddag zelfs kan meehelpen voeren.

Leestip:  De Bessenhof prettig, ontspannen en naakt recreëren
De Camping

De Camping telt 70 toerplaatsen en 25 seizoensplaatsen, deze zijn allemaal omheind door een groene afscheiding. Veel van de velden hebben een speeltuintje. Je kunt een plekje kiezen in de zon of in de schaduw. De kampeerplaatsen zijn goed onderhouden. Op de plaatsen mag u de auto naast de tent of caravan parkeren. De camping gaat op 1 april open en sluit haar poorten op 30 september.

Het Sanitair

Het sanitair is modern en biedt ruim voldoende wasgelegenheid aan elke kampeerder.
De toiletgebouwen hebben babywasplaatsen en gezinsdouches, een mindervalidedouche en toiletten. Zelfs is er een hondendouche aanwezig voor de trouwe viervoeter.

De Receptie

De Receptie bevindt zich aan de ingang van de camping en is iedere dag open met aangepaste tijden in het voor-, en naseizoen. U kunt er terecht voor informatie over de omgeving, fietsverhuur en natuurlijk lekkere ijsjes.

Leestip:  Camping De Oosterweide staat voor duurzaamheid
De Eekhoornclub en eetcafé ‘t Nest

In en rond de Eekhoornclub en eetcafé ‘t Nest kun je allerlei activiteiten doen zoals tafeltennis, voetbalspel, biljarten en tv kijken. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig.

Het Zwembad

Het buitenzwembad bevindt zich bij het eetcafé. Heerlijk verwarmd zwemmen.

Alles weten over de Camping Uit en Thuis

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in