Camping Toeven sfeervolle, rustige camping in de Achterhoek

Privacy volle en ruime plaatsen, luxe en comfortabel sanitair, midden in het groen.
Dat vindt je op deze kleine camping bij Zelhem, in het groene hart van de Achterhoek.

Deze rustige camping in de Achterhoek vlakbij Zelhem, is een ideale uitvalsbasis voor heerlijke fiets- en wandeltochten naar leuke dorpjes, prachtige natuurgebieden en eeuwenoude kastelen en buitenverblijven. De rust, ruimte en het comfort van het landschap in de Achterhoek geven je een optimaal gevoel van vrijheid. Naald- en loofbos, vennen, akkers en houtwallen… je vindt het allemaal in de Achterhoek. Rivieren en beekdalen brengen daarin nog variatie. De bossen worden omringd door weides waar de grassen wuiven in de wind en akkerlanden waar boeren aan het werk zijn.
Zie je jezelf al fietsen of wandelen door dit landschap?

Leestip:  Winterkamperen vereist de allerbeste uitrusting
Camping Toeven

Al 49 jaar genieten vakantievierders van de gemoedelijke sfeer, op één van de oudste SVR campings. Niet SVR-leden weten de weg naar camping Toeven ook goed te vinden. De privacyvolle 15 plaatsen zijn op een bijzondere en speelse manier verdeeld over het ruime terrein.
Op hun camping kom je in de natuur helemaal tot rust. Jouw plaats kun je bij het boeken zelf uitkiezen.

Luxe sanitair

Hun luxe, ruime sanitair geeft net dat beetje extra comfort voor een perfecte vakantie. Op een behaaglijk warme vloer geniet je van heerlijke douches.

Sanitair

Zij gaan voor tevreden bezoekers

Zij zijn Maarten en Johanna, en zijn nu 6 jaar trotse eigenaar van Camping Toeven. Ze genieten volop van het ontvangen van hun gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in de Achterhoek, daar gaan ze voor! Heb je nog vragen? Zij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk.

Leestip:  De Bessenhof prettig, ontspannen en naakt recreëren

Website Camping Toeven: campingtoeven.nl

 3.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in