Camping Terpstra Dé camping voor jongeren

Camping Terpstra is dé jongerencamping bij uitstek. De camping is gelegen midden op het eiland, aan de rand van het dorp Midsland op korte afstand van het strand. Zij organiseren leuke activiteiten op hun camping. Uitgaan kan je volop op Terschelling en lekker dichtbij de camping.

Jouw vakantie!

Je kan bij hun een tent huren of je eigen tent meenemen. Hun tenten staan voor je klaar bij aankomst. Er is een grote kantine met een ruime keuze aan eten & drinken, een bar en terras. Het sanitair is schoon en modern. Zij verzorgen gratis bagagevervoer.

De mooiste campingverhalen

Op Terschelling bij Camping Terpstra maak je met jouw vrienden de mooiste verhalen! En uiteraard worden er ook wel avontuurtjes beleefd. De groepen van afgelopen jaar vertellen jou er graag wel wat meer over. Wil jij ook een onvergetelijke vakantie met verhalen voor het leven? Ze zien je graag komend jaar.

Activiteiten

Er is veel te doen op en rondom de camping. Natuurlijk kun je alle dagen uit in het gezellige dorpscentrum van Midsland. Maar vermaak is er niet alleen voor de avonduren. Er zijn genoeg andere activiteiten te doen op Terschelling! Wat dacht je van surfen met je vrienden? Suppen, golfsurfen en uitgaan op Terschelling!

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden
Een tent huren op Camping Terpstra?

Bij hun kun je kiezen uit 6 verschillende tenten. Of je nu een tent met 1 vriend of 9 vrienden wilt delen, je bent van harte welkom. Er zijn sommige tenten waar veel luxe standaard is, bij andere tenten kun je sommige dingen zoals een koelkast weer apart huren.

Website Camping Terpstra: campingterpstra.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in