Camping ’t Kikkergat in Otterlo

Camping ’t Kikkergat in Otterlo heet u van harte welkom! De familie Evertse is de eigenaar van deze rustige, kleinschalige SVR Camping met camperplaatsen; gelegen aan een bosrand net buiten het gezellige centrum van Otterlo op de Veluwe.

Camping ’t Kikkergat bestaat sinds 1991. Van een kleinschalige camping met slechts 5 plaatsen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een camping met maar liefst 25 tourplaatsen. Uitgestrekte heidevelden, prachtige bossen, Het Nationale Park De Hoge Veluwe, het gezellige plaatsje Otterlo, maar ook grotere steden als Apeldoorn en Arnhem zijn allemaal in de directe nabijheid van onze camping te vinden. Je kan prachtige wandelroutes of fietstochten maken.
Op deze camping vind je diverse faciliteiten: ze hebben een mooi ligveld, en een goed verzorgd sanitair. Daarnaast is er een overdekte fietsenstalling en staan er verschillende watertappunten op het veld. Natuurlijk hebben ze ook aan de inwendige mens gedacht. Wanneer je zin in hebt in een hapje of dranken kan je terecht op vrijdag en zaterdag in hun Proatstal.  Op al hun staanplaatsen liggen tegels zodat je een goede stabiele ondergrond hebt voor de caravan. Daarnaast vind je op elke plek ook een kunststof grasmat.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld
Praktische informatie over Camping ’t Kikkergat

Donateurs van de SVR betalen € 17,20 per 24 uur all-in. Niet donateurs betalen een toeslag van € 3,00 per 24 uur. Je kan zich aanmelden als donateur. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Vanaf half maart tot eind april en vanaf half september tot eind oktober ontvang je een korting van 15% bij een weekverblijf en met een 2 persoons- bezetting.

Camperplaatsen 

Vanaf heden beschikt ”t Kikkergat’ over speciale camperplaatsen. Dit zijn plaatsen aan de zijkant van de camping, speciaal ingericht voor campers. Twee parallellen rijen graskeien zorgen voor stabiliteit, de plaatsen zijn voorzien van stroom en beschikken tevens over zowel een watertappunt als een plek om vuil water te lozen. Het is uiteraard mogelijk om een luifel aan uw camper te bevestigen.

Leestip:  Zo ga jij duurzaam op kampeervakantie in 2024!
Sanitair 

Zij zijn voorzien van prachtig sanitair met vloerverwarming. Voor de dames hebben zij twee toiletten, twee douches en een wasruimte. Voor de heren hebben zij twee urinoirs, twee toiletten, twee douches en een wastafel.  Verder staat er een wasmachine, een centrifuge en ligt er het nodige leesmateriaal, fietsroutes en folders.

Kijk voor meer informatie op Camping ’t Kikkergat

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in