Camping Senia Tucan Costa Brava

Camping Senia Tucan bij Lloret de Mar in de Costa Brava heeft grote staanplaatsen voor tenten en caravans, maar ook comfortabele huisjes ontworpen voor prachtige vakanties of weekendjes met uw familie. Ook zijn er verschillende leuke Bungalows, romantische Glamping tenten en Mobile Homes aanwezig op Camping Tucan.

Logies

Luxeuse bungalows (AIRE bungalows). Grote Mobile-homes met 2 of 3 kamers (Mobile Homes MARINA, OCEAN AC , EVASION, SUITES, etc.). Ruime bungalows met uitzicht over het bos (Bungalow VANILLE), dit is een van de vele accommodaties die Camping Senia Tucan heeft in Lloret de Mar.

Plaatsen

Staanplaatsen voor caravans (water beschikbaar bij de plaats) of tenten gevestigd in het midden van de camping. Alle staanplaatsen beschikken over elektriciteit. Camping Tucan heeft verschillende soorten staanplaatsen.

Faciliteiten

Supermarkt Condis met meerdere mogelijkheden. Een bakkerij, met broden en gebakjes, klaargemaakt op de camping. Een bar-restaurant bij het zwembad. Mini club voor de kinderen en entertainment voor jong en oud. Twee waterglijbanen en een groot aquatisch gebied voor de kinderen. Gratis vervoer van het zwembad naar het strand (onze bekende Gua-Gua). Directe toegang naar het beekje. Een wasserette gevestigd in de toiletgebouwen. Een multi-sport terein (voetbal, basketbal, hockey), een tennisbaan en een beachvolleybalveld.

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere
Locatie

Deze camping is gevestigd in de mooiste stad van de Costa Brava, en ook aan het meest schitterende strand van Lloret de Mar. Het strand “Sa Boadella” ligt gelegen in Lloret de Mar. Er zijn veel restaurants en winkels op maar 1km afstand van de camping. Lloret de Mar heeft een prachtige maritieme haven, ideaal om te wandelen, op maar 2 km afstand. Blanes ligt op minder dan 5 km afstand van de camping. Daar ligt ook een prachtige haven en zijn er nog veel meer prachtige gebieden om te ontdekken.

Zwembad

Aan het zwembad, zeer dicht bij het terras van de bar, kunt u genieten van het grote zwembad en de kinderen zullen genieten van het spelen bij het kinderzwembad, vol spelletjes en verrassingen.

Kijk voor alle informatie op Camping Senia Tucan

Leestip:  Meer bezoekers op Kampeer & Caravan Jaarbeurs  
 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in