Camping Relaxi gelegen in de Ardennen

Camping Relaxi is gelegen in het mooiste gebied van de Belgische Ardennen, precies op de grens van de provincies Luxemburg en Namen. 5 km van Rochefort en 10 km van de bekende grotten van Han. De gezellige familiecamping ligt aan de oever van de rivier de L’Homme. Laat u charmeren door de natuurlijke omgeving.

 

Gezellige Camping Relaxi in de Ardennen

Camping Relaxi is gelegen in het mooiste gebied van de Belgische Ardennen, precies op de grens van de provincies Luxemburg en Namen. 5 km van Rochefort en 10 km van de bekende grotten van Han.

De gezellige familiecamping ligt aan de oever van de rivier de L’Homme. Hier kan men heerlijk in spelen, dammetjes bouwen en bootje varen. Tevens kan er (met vergunning, die verkrijgbaar is bij het postkantoor) gevist worden.

Leestip:  Camping Le Mas De Mourgues vakantie in de Camargue

Camping Relaxi beschikt uitsluitend over toeristische kampeerplaatsen. Praktisch alle plaatsen zijn voorzien van stroom (6 ampère), watertappunten en afvoer.

Er is een ruime recreatiezaal (met biljart en een comfortabele “hang-bank”). Aangrenzend is de gezellige kantine met bar en mogelijkheid tot het nuttigen van iets lekkers uit ons cafetaria (afhalen is ook mogelijk). Ook is er een klein assortiment levensmiddelen en “thuis-vergeten-spullen” (zoals campinggaz, tentharingen, batterijen, enz.). Vanaf ons terras heeft u naast uitzicht op de mooie natuur, ook uitzicht op het kinderzwembad en de speeltuin.

In de omgeving is er vanalles te doen en te zien. Zoals de grotten van Han en Rochefort, diverse kastelen, Eurospacecenter, de citadel van Dinant, een afvaart van de Lesse per kayak, het kleinste stadje van de wereld Durbuy en nog veel meer.

Ontspanning en recreatie

Het riviertje de L’Homme kabbelt langs het kampeerterrein. De kinderen kunnen naar hartenlust dammen bouwen, bootje varen of lekker spelen in het water. Ook is er voor de kinderen een speeltuin en een kinderzwembad. Geniet met het hele gezin van deze mooie natuurlijke omgeving en de rust die daarbij hoort.

Leestip:  Vakantieganger wil tot 10% meer betalen

Neem eens een kijkje op Camping Relaxi

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in