Camping Quendorf in de schilderachtige omgeving van Schüttorf

Ze heten je van harte welkom op camping Quendorf – Hun comfortplaatsen liggen op een vlak terrein van 2,3 ha, gedeeltelijk omzoomd door een oude houtwal, die enige schaduw geeft. Jouw plaats (100 m² ) heeft een stroomaansluiting en eigen water aan- en afvoer.

Het moderne sanitairgebouw is comfortabel ingericht. Ook vind je hier een royaal sanitairgedeelte voor kinderen en een uitstekende sanitairruimte voor gehandicapten. Tevens kun je gebruik maken van een wasmachine en droger. Een klein assortiment levensmiddelen is te koop bij de receptie, evenals dagelijks verse broodjes.

Sport, spel en ontspanning

Of het nu in of op het water is of met vaste grond onder je voeten – op hun camping wordt het nooit saai.

Op de goed bewegwijzerde fietspaden kun je prachtige fietstochten maken maar ook heerlijk wandelen. De door Schüttorf stromende rivier de Vecht, met vele idyllische plekjes, kan met een kano bevaren worden.

Leestip:  De Bessenhof prettig, ontspannen en naakt recreëren

Vrijetijd

De Quendorfer See nodigt hun gasten niet alleen uit om te zwemmen. Ook surfers en vissers zijn van harte welkom. Op het strand is een beachvolleybalveld, een waterspeeltuin en het restaurant “Else am See”. In de directe omgeving van de camping bevinden zich tennisbanen en een manege.

Camping Quendorf

 

Er valt veel te ontdekken

Hun camping ligt in de schilderachtige omgeving van Schüttorf, de oudste stad van de Graafschap Bentheim, in de directe omgeving van het recreatiegebied “Quendorfer See”. Het is ideaal gelegen voor uitstapjes met de fiets of de auto, dichtbij of wat verder weg.

Tijdens een stadswandeling maak je kennis met de meer dan 725 jarige geschiedenis van Schüttorf en zijn historische gebouwen. Geniet van de gastronomie in en om Schüttorf. Ontdek de stad Bad Bentheim met zijn burcht uit de elfde eeuw en het “Kurzentrum”.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud

In het grensgebied van Nederland en Nordrhein Westfalen is nog veel meer te ontdekken. Op jouw verzoek sturen zij je graag informatie toe.

Via de snelweg A1, A30 en A31 is hun camping uitstekend te bereiken, dus ook als doorreiscamping zeer geschikt.

Website Camping Quendorf: www.camping-schuettorf.de

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in