Camping Polderflora centrale in de randstad

Camping Polderflora is zeer centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen in het Groene Hart op ongeveer 4 km van Alphen aan den Rijn. Je zult op Polderflora het boerderijgevoel ervaren door hun dieren en het uitzicht op de weilanden om hun heen.

Vanwege de centrale ligging in de randstad ben je in een mum van tijd in talloze steden maar ook in verrassend mooie natuurgebieden in het Groene Hart. De camping is kleinschalig en kent een gemoedelijke en persoonlijke sfeer.

Camping Polderflora

De camping is gelegen aan de rand van Alphen aan den Rijn en bijzonder centraal gelegen middenin de Randstad. Grote steden als Leiden, Gouda, Den Haag, Rotterdam en Delft zijn per auto en met het openbaar vervoer eenvoudig en snel bereikbaar. Maar niet alleen de steden zijn dichtbij, ook heeft het Groene Hart heel veel natuurschoon te bieden. De Nieuwkoopse Plassen, Reeuwijkse Plassen, Spookverlaat, al deze prachtige gebieden bevinden zich op fietsafstand van de camping. Via de vele fietsknooppunten kun je zelf iedere dag een andere route uitstippelen. In de meeste van deze gebieden kun je naar hartenlust fietsen, wandelen, varen en genieten van het natuurschoon.

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg
Autovrije velden

Alle velden zijn autovrij, caravans mogen met de auto op de plek gezet worden en daarna kun je parkeren op één van de ruime parkeerterreinen. Dus geen ongezellige auto’s tussen de caravans, geen onnodig verkeer over het gras!

Draadloos internet via glasvezel

In 2015 zijn zij aangesloten op het glasvezelnetwerk en zij kunnen je dan ook een snel en stabiel wifi-netwerk aanbieden. Zij hebben meerdere antennes op hun terrein geplaatst, zodat je vanaf elke plaats goed bereik heeft. En komt je er niet uit of lukt het even niet om op ons netwerk te komen, dan helpen zij je graag op weg.

Sanitair

In de sanitair-unit bevinden zich 5 damestoiletten, 4 herentoiletten, 1 urinoir, 5 douches, 1 familiedouche, 1 baby- wasruimte, 4 individuele wascabines en een grote wasruimte met 3 wastafels. Aan de achterzijde vindt je de overdekte afwasplaatsen, groentewasplaatsen en een aparte ruimte met loosplaats voor chemisch toilet. De douches werken met tijdschakelaar en zijn gratis!

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen

Wil je meer weten over Camping Polderflora

 2/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in