Camping Pinnarp aan het Övre Föllingen

0

Pinnarp Camping ligt in de gemeente Kinda in zuid Zweden te midden van de mooie natuur en vlakbij het Pippi Langkous park (Astrid Lindgren’s wereld) en vele andere attracties!

Kinda heeft zijn naam van het Kinda Canal, een zeer mooi en gebied van meren aaneengesloten door kanalen. Een perfecte manier om het gebied te ontdekken is per boot of kano. Het hele Kinda gebied is wel bekend in heel Zweden. De natuur hier is exceptioneel mooi en verrassend vanwege de variatie van landschappen. Het is dan ook niet zonder reden dat men in Zweden deze regio Zweden in het klein noemen.

Ligging
Het belangrijkste dorp van de gemeente Kinda is Kisa. Pinnarp Camping ligt aan het Övre Föllingen meer, ongeveer 8 km ten westen van Kisa.

Leestip:  Buitengeluk van start met uniek aanbod

Camping
Op de camping hebben ze een eigen privé (zand)strand (alleen voor campinggasten) waar je lekker kunt zonnen en zwemmen met een geweldig uitzicht over het meer en de omliggende bergen. De camping is uiterst kindvriendelijk vanwege het parkeerbeleid. Bij de camping kunnen uw kinderen lekker rondrennen en spelen zonder dat u als ouder bang hoeft te zijn dat zij omver gereden worden. Iedere plaats op de camping heeft zijn eigen parkeerplaats (tentveld uitgezonderd) op de hoofdparking van de camping. (Het gebruikelijke laden en lossen op de plaats is uiteraard gewoon toegestaan!)

Activiteiten
Op en rond de camping is een veel te doen zoals: Zwemmen, spelen in het speeltuintje, golf, paardrijden, fietsen, wandelen, zonnen, kanoën, een boot huren, vissen en nog veel meer.

De camping ligt ook nog eens midden op het welbekende wandelpad Östgötaleden, wat betekent dat u vanaf uw plaats uw wandelavontuur kunnen beginnen en eindigen. In en rond Kisa zijn ook veel dingen om te doen of naar toe te gaan.

Leestip:  Kamperen bij de boer op een boerencamping

Website Pinnarp

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in