Camping Pasveer van Sneek naar meer

Camping Pasveer van Sneek naar meer – Gezelligheid, ontspanning, gastvrijheid en volop vakantiegevoel op en rond het water, maar tegelijkertijd op het platteland en dichtbij de stad. Dat zijn de ingrediënten voor een gezellige vakantie aan de rand van Sneek, in het hart van waterrijk Zuidwest Friesland.

Op de camping bieden ze volop keuze uit 75 ruime comfortabele kampeerplaatsen, maar er zijn ook kleurrijke blokhutten te huur en speciale verharde plekken voor zware campers op doorreis. Speciaal voor tentkampeerders staan er verspreid over de camping picknicktafels.

En voor de zogenaamde trekkers (zoals fietsers, wandelaars of kanoërs) hebben ze speciale plekjes op het trekkersveld waar men in de morgen nog even lekker onder de bomen genieten om vervolgens weer fris op pad te gaan. Er is keuze genoeg en altijd wel een plekje waar je zich thuis zult voelen. Ze zullen altijd hun uiterste best doen om je die plaats te geven waar je zich het prettigst voelt.

Leestip:  Hollanders in Europese top campingovernachtingen
Camping Pasveer

ligt aan het water met een kleine jachthaven (waarin men ook kan zwemmen)
heeft moderne en schone sanitaire voorzieningen, uiteraard voorzien van warm water.
Biedt bij elke parkeerplek een eigen stroomaansluiting van 16 ampère en heeft een ruime parkeergelegenheid, maar ’s nachts geen overlast van auto’s op de camping.
Op de camping is een grote boerenschuur beschikbaar om jouw fiets veilig te stallen en jouw elektrische fiets op te laden.
Ze staan honden en katten toe, mits vooraf overlegd. Op de camping mogen ze aangelijnd blijven maar buiten de camping is volop plek om met ze te rennen en te spelen zonder lijn.

Ze hebben geen eigen campingwinkel, maar op minder dan 1 km afstand vind je meerdere grote supermarkten om jouw boodschappen te kunnen doen.
Je bent natuurlijk altijd van harte welkom om vooraf een kijkje te komen nemen! Laat je vooraf informeren, en inspireren. Laat het hun weten en zij nemen de tijd voor je om je alles te laten zien.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion
Activiteiten

Jong en oud vermaakt zich prima op en rondom de camping. Naast de camping ligt een typische Friese kop-hals-romp boerderij met koeien en kalfjes en volop weilanden. Er is veel speelruimte voor kinderen en in de zomer wordt er veel gezwommen in en om de haven. Ze verhuren ook SUP planken, kano’s of een elektro sloep. Maar ze kunnen bijvoorbeeld ook een arrangement op de waterskibaan (of wakeboard) voor je regelen. Kortom er zijn vele mogelijkheden.

Wil je meer weten over Camping Pasveer

 3.5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in