Camping Onder de Sterren Ideaal om te landen

Camping Onder de Sterren is een gemoedelijke en vriendelijke camping. De sfeer en het landelijke karakter zijn op de camping goed bewaard gebleven. Ideaal om te landen en je bewust te worden van rust en ruimte. Deze kleine landschapscamping ligt in het buitengebied van Boekelo tussen weilanden en akkerbouwlanden, in het mooie Twentse coulisselandschap.

De camping heeft een kruiden-bloemen-groentetuintje, een vuurplaats, jeu de boulesbanen en een boomgaard. De overkapping tussen de platanen geeft een fijne schaduwplek op zomerse dagen en bescherming bij regen. Op alle plaatsen kun je draadloos het internet gebruiken en in de pipowagen zijn mooie boeken, tijdschriften en informatie over de omgeving te vinden. Je bent van harte welkom. Hun nieuwste aanwinst.. leuke pipowagen als vakantiehuisje te huur!

Faciliteiten

  • 15 ruime kampeerplaatsen
  • 10 oplaadpunten voor elektrische fietsen
  • 6 Ampère elektriciteit
  • Kruidentuin
  • Jeu-de-boules baan
  • WIFI
Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk
Omgeving

De camping ligt tussen de weilanden, akkerbouwlanden en bossen, ideaal voor liefhebbers van fietsen en wandelen. In de nabije omgeving vind je o.a. de uitgestrekte natuurgebieden Haaksbergerveen, Buurserzand en Witteveen. Twente heeft veel te bieden, naast een prachtig landschap ook veel cultureel erfgoed.

Op 2 kilometer afstand ligt Boekelo, het vriendelijke en levendige van oudsher bekende zoutdorp. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en fietsverhuur. Er zijn ook verschillende cadeau- en bloemenwinkels, kapsalons, gezellige cafés en restaurants. Het dorpje ligt aan de oude spoorlijn, waar de stroomtrein nog regelmatig rijdt.

Niet ver van de camping liggen de steden Enschede, Hengelo, Delden (10 km), en Haaksbergen (6 km). Stuk voor stuk aantrekkelijk en gezellig op hun eigen manier. Je kunt er prima shoppen of een terrasje pakken. Ook op het gebied van sport, kunst en cultuur, film, theater en musea zijn er veel mogelijkheden.

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen

Website Camping Onder de Sterren: www.campingonderdesterren.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in