Camping Olympia aan de rivier de Amblève

Op deze camping tref je een restaurant, café, terrassen, een Brunswick bowlingbaan, dartkamer, tafelvoetbal, airhockey, jeu des boules, speeltuin, etc. Sinds 1 januari 2005 is de camping onderdeel van de Labyrinth Groep. Deze organiseert actieve vakanties in heel Europa en heeft Olympia onder haar vleugels genomen om van Olympia het middelpunt van haar Belgische kampeer- en outdoor activiteiten te maken. kortom een camping waar veel te beleven valt.

Ligging

Dankzij de unieke ligging van camping Olympia, pal aan de rivier de Amblève, op 2 km van het centrum van Remouchamps, bekend vanwege de historische grotten en op 7 km van onze eigen steengroeve Carriënta, die is omgetoverd tot één van de grootste natuurlijke outdoor-speeltuinen van Europa, kun je een verblijf op camping Olympia perfect combineren met een aantal spectaculaire buitensport-activiteiten.

Leestip:  Boerderijcamping Molenperk een ideale uitvalbasis

Activiteiten

Hun outdoor centrum Carriënta, een schitterend buitensportparadijsje, waar je kunt klimmen, abseilen, klettersteigen, tokkelen, survivallen en diverse touwbruggen kunt overwinnen, ligt slechts op slechts 7 kilometer afstand. Met onze cabriobus regelen wij het vervoer tussen de camping en Carriënta. Verder kun je in de omgeving lekker kajakken en kanovaren op de rivieren de Amblève en de Ourthe en mountainbikes huren waarmee je diverse spannende tochten kunt maken. Uiteraard kun je ook heerlijk luieren aan de rivier of een Belgisch pintje drinken aan onze bar.

Website Olympia

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in