Camping Nistertal in het Westerwald

Camping Nistertal ligt aan een klein riviertje in een bosrijk hooglandschap. De bijzonder mooie omgeving is uitermate geschikt om mooie wandelingen of fietstochten te maken. Bij de receptie vindt je informatie over de nabije omgeving. Tevens is hier een terras waar je heerlijk een drankje kunt nuttigen. Ze staan je graag te woord en informeren je over de mogelijkheden voor je verblijf in het Westerwald.

Camping Westerwald is een gerieflijke familiecamping direct gelegen aan het riviertje de Nister. Voor wie rust en gezelligheid zoekt in een erg mooie bosrijke omgeving met veel vogels en wild is dit een ideale uitvalsbasis om te wandelen. Ook voor motorrijders en fietsers wordt de camping vaak gebruik als start- en eindplaats voor vele routes.

Activiteiten
Voor de kinderen is er een speeltuin met diverse speel toestellen zoals een trampoline, schommels, speelhuis, glijbaan. Ook is er Modern sanitair, wasmachine en droger, gratis douchen. Camping Nistertal biedt u de mogelijkheid om wandelingen met GPS te maken.

Nistertal nistertal2

Ligging
Helmeroth (rond 210 inwoners) ligt in één van de oudste beschermde natuurgebieden van Rheinland-Pfalz, het „Nistertal”, Deelgebied van het zogeheten Kroppacher Schweiz. De gemeente bestaat uit vijf dorpen: Helmeroth, Helmerotherhöhe, Flögert, Eng en Helmerothermühle en omtrekt een gebied van 357 hectare daarvan is 60 % bos. Voor de wandelaars zijn hier vele mogelijkheden om van de natuur te genieten. Bewegwijzerde wandelroutes, mooie uitzicht-punten en idyllische dorpen met veel vakwerkhuisjes.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Website Nistertal

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in