Camping Les Pieds dans l’Eau omsloten door natuur

Camping Les Pieds dans l’Eau in Crozon. De camping is gelegen in het natuurgebied Parc Naturel Régional d’Armorique en grenst direct aan zee (de Rade van Brest). Een rustige locatie, welke omsloten is door natuur (bossen en zee).

Camping Les Pieds dans l’Eau is een middelgrote camping met iets meer dan 100 plaatsen. Waaronder kampeerplaatsen voor tent of caravan, huurtenten en stacaravans.

Kamperen

Camping Les Pieds dans l’Eau beschikt over een zestigtal kampeerplaatsen, welke onder te verdelen zijn in gewone kampeerplaatsen (basis) of comfortplaatsen die wat groter zijn of een mooi zeezicht hebben.

Ook zijn er kleinere plaatsen speciaal gereserveerd voor trekkers die fietsend of wandelend (de GR 34) passeren. En tot slot zijn er nog 4 camperplaatsen tegen gereduceerd tarief, welke voorzien zijn van een verharde rijstrook.

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen
Huurtenten

Wil je graag kamperen, maar beschikt je zelf niet over de juiste middelen? Ze hebben  compleet ingerichte tenten die ze verhuren. Van een leuke tunneltent tot de wat luxere bungalowtent op vlonder. Geen gedoe vooraf, geen ruimtegebrek in de auto en geen moeite voor het opzetten en afbreken van jouw tent. Koffer inpakken en de vakantie kan beginnen!

Wandelen en fietsen

Het schiereiland Crozon staat terecht bekend om de ongelooflijke panorama’s die zijn punten en kusten bieden, en is daarmee een ideale plek voor prachtige wandelingen of fietstochten.

Wandelen – Langs de camping loopt de route GR 34; een wandelroute die de hele kustlijn van crozon volgt over een lengte van ongeveer 120 km.

Mountainbiken – Er zijn 11 uitgezette mountainbikecircuits in Crozon (15 tot 30 km lang), welke in totaal 200 km aan routes vertegenwoordigen van verschillende niveaus.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater

Website camping Les Pieds dans l’Eau: www.campingcrozon.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in