Camping Interpals aan de voorkant van de Medes-eilanden

Camping Interpals – Stel je voor je vakantie in de buurt van een mooie lange strand van goudgeel zand aan de voorkant van de “Medes-eilanden”, in de buurt van het ommuurde dorp Pals, in het hart van de Costa Brava. Jouw accommodatie zal onder een prachtig dennenbos op een heuvel in een rustige familie camping worden geplaatst. Je zal genieten van een bezoek aan de Costa Brava, de zandstranden en baaien met turquoise wateren, ommuurde middeleeuwse dorpjes, een duik nemen in de feestelijke zomerse sfeer van Catalaanse steden. In de omgeving, de “Natural Park en de Medes-eilanden Montgrí” ideaal voor duikers en windsurfers, en mooie fietstochten tussen Pals rijstvelden en de blauwe zee.

De camping beschikt over een zwembad en een grote openlucht “jacuzzi”, omgeven door een groot zonneterras met natuurgras. Leuke camping met entertainment gedurende de zomer en in alle weekenden van het buiten seizoen.

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin
Avontuurlijke mini speeltuin

In de zone bestemd voor de sporten, is een circuit aangelegd met avontuurlijke activiteiten. Het betreft een aantal verschillende touwbruggen:”Tibetaanse brug”,”Loopbrug”,”Trapeze”,”Apenbrug”, en “Touwweb”. en ook een tokkelbaantje met een lengte van 20 meter.

Het geheel is perfect ingepast in de bosrijke omgeving, en de speelhoogte komt nooit boven de 50 cm uit, zodat de activiteiten zijn aanbevolen voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

Zwembad

Zwembad voor volwassenen en kinderen omgeven door een gras veld. Geopend het hele seizoen.

Toiletgebouwen

Drie moderne toiletgebouwen met kinderbadjes, wasruimten en sanitair voor gehandicapten. Verwarmd sanitair in het naseizoen.

Wifi

Momenteel is Wi-Fi-dekking aanwezig is op de gehele camping. Om verbinding te maken moet je kaartje kopen bij de receptie. Er is ook een internetruimte naast de receptie.

Leestip:  HomeCamper en Campspace gaan samen

Wil je meer weten over Camping Interpals Costa Brava

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in