Camping Hoeve Krekelberg in het heuvelland van Zuid-Limburg

Rust en groen, daarvoor kom je naar hun terrassencamping in het heuvelland van Zuid-Limburg.

Hoeve Krekelberg is een uitstekend verzorgd natuurkampeerterrein, met zo’n 115 ruime plaatsen gelegen op verschillende terrassen tegen een helling. Deze unieke ligging biedt een fraai uitzicht over het omringende Zuid-Limburgse heuvelland. De plekken zijn ruim opgezet, de onderlinge afstand is 7 meter. De hoeve zelf is een eeuwenoude, typisch Limburgse carréboerderij, die nog volop in bedrijf is.

Naast rust en groen, hechten zij ook veel waarde aan comfort. Een zwembad of disco vindt je niet op hun camping, wel uiteenlopende voorzieningen die zorgen voor een prettig en comfortabel verblijf.

Hun kampeerders kiezen bewust voor rust, groen en ruimte. Zij zijn daarom aangesloten bij de Stichting Natuurkampeerterreinen (SNK). Hun kampeerders dienen in het bezit te zijn van een Natuurkampeerkaart. Deze kun je zowel bij de stichting als bij hun op het terrein aanschaffen.

Omgeving

Hoeve Krekelberg is gelegen in de noordelijke flank van het Zuid-Limburgse heuvelland. Holle wegen, kabbelende riviertjes, bossen en weiden domineren hier het landschap. Daarnaast is deze omgeving rijkelijk bezaaid met prachtige kastelen, bijzondere molens en de meest uiteenlopende religieuze gebouwen. In dit deel van het heuvelland treft de bezoeker de ideale mix aan van natuur en cultuurhistorie. De holle wegen en hellingbossen zorgen voor een afwisseling in het landschap en de gezellige, historische dorpjes nodigen uit om even te pauzeren en te genieten van streekgerechten.

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden
Wandelen en fietsen

Zuid-Limburg is een waar paradijs voor de wandel– en fietsliefhebber. Geen enkel gebied in Nederland biedt zoveel variatie en natuurschoon als Zuid-Limburg. Rondom Hoeve Krekelberg liggen uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden, waarbij je de keuze hebt tussen licht glooiende en meer uitdagende wandel- en fietsroutes. Je ontvangt bij aankomst een wandelkaart van de omgeving en ze hebben ook een aantal fietsroutes voor je. Tevens geven ze je tips van handige apps met fiets- en wandelroutes die zij aanbevelen. Ze helpen je graag op weg!

Website Hoeve Krekelberg: hoevekrekelberg.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in