Camping Groene Eiland – Kamperen aan het water

Camping Groene Eiland in Appeltern – Kamperen aan het water. Een onvergetelijke vakantie aan het water? Camping Groene Eiland is één van de mooiste campings in het Land. Van Maas en Waal en gelegen op een (schier)eiland in watersport- en recreatiegebied De Gouden Ham, bij Appeltern. In zowel het voorjaar, het hoogseizoen, maar ook in het najaar kan je hier heerlijk vertoeven aan de waterkant en gebruik maken van de vele faciliteiten. Overdag heerlijk varen, zwemmen en/of fietsen in de prachtige omgeving, en ’s avonds een heerlijke wandeling maken over het strand en de eilanden tijdens zonsondergang.

Geniet van een unieke kampeervakantie aan het water, of een luxueus verblijf in het Beachhouse of de Glamplodge. Daarnaast een speciaal welkom voor kamperende groepen, met hun Paviljoen en de vele wateractiviteiten is succes gegarandeerd!

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land

Kortom, er zijn mogelijkheden genoeg voor een avontuurlijke vakantie. De voorpret begint hier…

Kamperen aan het water

Hier ruik je de natuur en leeft u tussen het stromende water. Een onvergetelijke vakantie aan het water? Deze beleef je samen met jouw partner, gezin, familie en/of vrienden op Camping Groene Eiland. Camping Groene Eiland is gelegen op een schiereiland midden in watersport- en recreatiegebied De Gouden Ham. Een schitterende plek waar je als gast helemaal tot rust kan komen.

Zwerven van dorp naar dorp en genieten van cultuur, landschap en historie

Maar het is niet allemaal “vroeger” wat het gebied trekt, de struinroutes langs de rivier of de pontjes over de rivieren laten het Rivierenlandschap elke dag weer tot leven komen.
Vlakbij vindt je bovendien restaurants en een cafe, een bijzonder havencafé Pirates-Nest, leuke terrasjes, de Tuinen van Appeltern, koopcentrum Beneden-Leeuwen en Druten en mooie of spannende uitjes met bijvoorbeeld een solex, of een sloep op het water. Elk weekend is er wel ergens een groots dorpsfeest, waar jongeren elkaar ontmoeten, er is dus altijd wel wat te doen. Ook de steden Wijchen, Oss, Nijmegen en Tiel zijn vlakbij voor de “stadse genoegens”.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld

Wil je alles weten over Camping Groene Eiland

 2.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in