Camping De Grevelingen echte rust

Sinds 1973 is Camping De Grevelingen voor veel recreanten dé vaste vakantiebestemming. De camping is ideaal gelegen aan de rand van watersportgebied het Grevelingenmeer, op Goeree-Overflakkee, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

 

Camping De Grevelingen

Vanaf de rustige camping lijkt de Randstad ver weg. Toch bent u met de auto in een half uur op de ring van Rotterdam, in drie kwartier aan de rand van Breda en in een uur bij Antwerpen. Voordat de file Zeeland in staat ben je er al.

het mooie Grevelingenmeer, dat ligt hier achter de dijk. ideaal voor surfers en watersporters. Hier is nog echte rust zonder snelweg, vliegtuigen of industriegebied. Fietsen, wandelen enz. naar hartelust. Een prachtig eiland met veel leuke dorpjes en enorme uitgestrekte natuurgebieden.

Staanplaatsen voor stacaravans en chalets

Een groot deel van de camping bestaat uit huurplaatsen voor stacaravans en chalets. Uw tweede huis – want dat kunnen we het tegenwoordig rustig noemen! – op Goeree Overflakkee.

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping

De staanplaatsen zijn zeer ruim en hebben echt luxe voorzieningen. Recent is een nieuwe uitbreiding opgeleverd met staanplaatsen vanaf 250 m2, Hof Grevelingen ! Ook zijn er altijd stacaravans en chalets op een plaats te koop. Het seizoen duurt van half maart tot 1 november, een heerlijk lang seizoen dus. Ook zijn er soms lege plaatsen beschikbaar op het bestaande terrein.

Toercaravan, camper of tent

U kunt bij ons terecht voor 1 of meer nachtjes, of een heel seizoen. Als kampeerder heeft u een prachtige plaats met 10 Amp. elektra, water, riool, tv en gebruik van Wifi. Zie onze tarieven.Voor campers zijn speciale plaatsen ingericht. We zijn voor u als  kampeerder niet duur, en u krijgt al vakantiegevoel als u aan komt rijden. Het is hier groen, heerlijk rustig, er hangt een heerlijke gemoedelijke sfeer en het is schoon.

Leestip:  Winterkamperen vereist de allerbeste uitrusting

Alles weten over Camping De Grevelingen

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in