Camping Fraai biedt rust, gastvrijheid en een persoonlijke sfeer.

Camping Fraai is een originele kleinschalige minicamping gelegen op een verborgen stuk land, net buiten Haulerwijk. Dit plaatsje ligt in Friesland, maar Groningen en Drenthe liggen om de hoek. Stad Groningen, Assen en Drachten liggen slechts op een kleine 30 autominuten afstand. Vanuit Camping Fraai kun je letterlijk alle kanten op. Fietsverhuur, winkels, horeca en andere voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand. Leuke dorpen als Veenhuizen, Norg en Bakkeveen zijn per fiets bereikbaar. Dat maakt de camping de ideale plek om te combineren met bijvoorbeeld de prachtige openlucht voorstelling “Het Pauperparadijs” in Veenhuizen. Voor langere afstanden is de bushalte voor de deur.

Er zijn rond de 20 plekken tegelijkertijd beschikbaar, incl. De huuraccommodaties. 4 tot 6 Plekken/accommodaties krijgen privé-sanitair toegewezen, het kan wel voorkomen dat je daar een stukje voor moet lopen.

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen
Het meest Fraaie Kampeermiddel van het Jaar

Elk jaar organiseren ze de competitie “Het meest Fraaie Kampeermiddel van het Jaar”. Heb je een bijzonder kampeermiddel? Zij maken er een leuke foto van en aan het einde van het jaar mogen hun volgers kiezen welke het fraaist is. De winnaar ontvangt een fraaie attentie en heel veel eer.

Camping Fraai biedt rust, gastvrijheid en een persoonlijke sfeer.

Camping Fraai is autoluw en biedt ruimte aan 20 ruime campingplekken. Op het terrein is een gemeenschappelijke vuurplaats, maar je kunt ook bij je eigen tent een vuurtje maken. Vanaf 2020 volgen ze het stookalert, dat wil zeggen dat als de weersomstandigheden niet gunstig zijn, vuur niet is toegestaan. Zij zijn benoemd tot Bijzondere Camping. Zij hebben namelijk ook enkele bijzondere accommodaties te huur: een Buggenhoutse woonwagen, twee Pipowagens (waarvan 1 met eigen douche en toilet) en twee retrocaravans.

Leestip:  Het ideale dekbed kopen voor de kampeervakantie: hier moet je op letten! 

Bij Camping Fraai ervaar je rust en gastvrijheid in een persoonlijke sfeer. Hierdoor voel je je al snel thuis. Gastvrouw is Miranda Kleisen. Zij kan je veel vertellen over culturele activiteiten in de omgeving, bijzondere winkeltjes, mooie musea, leuke dingen om te doen met kinderen, rommelmarkten en bijzondere uitstapjes. Ook verzorgd zij heerlijk uitgebreide ontbijtjes en op verzoek ook andere maaltijden, koffie en thee. Gastheer Wim van der Zel praat graag met je over oldtimers en helpt je als er iets niet werkt op de camping. Camping Fraai is een kindvriendelijke camping.

Website Camping Fraai: campingfraai.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in