Camping Fiederels ook voor de MTB liefhebber

Camping Fiederels heeft 25 plekken. Er is een ringweg en alle plekken hebben een verhard deel waar de auto, caravan of camper kan staan. Daarnaast heeft elke plek een grasveld.

Qua voorzieningen heeft hun camping een sprankelend douche- en toiletgebouw. Voor elke plek is er stroom (10 Ampère) en water. Voor campers is er een loosplek voor keuken- en douchewater, en één voor het (chemisch) toilet. Deze voorzieningen zitten bij de prijs in. Hun wifi is gratis.

MTB Camping Fiederels

Naast de camping ligt hun avontuurlijke mountainbikepark, mooi aangekleed met struiken, fruitbomen en bloemen. Het is primair bedoeld voor mountainbikers, en is vrij en gratis toegankelijk. Een helm is verplicht.

Naast de camping ligt ook het Belevenissenbos; waar sporten en spelen vanzelf gaat.

mountainbikepark

Even voorstellen

Zij zijn Bas en Els. Ze hebben drie kinderen en wonen op een boerderij op één van de mooiste plekjes van de Noordoostpolder. Sinds 2022 hebben ze deze camping met B&B.

Ze zijn sportief, en ook mountainbiken vinden ze leuk. Daarom hebben ze met hun mountainbikeclub Masters of Trails de mouwen opgestroopt en door het bos een route aangelegd. Later kwam daar een fantastisch bikepark bij, uitdagend voor jong en oud.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

In het dal van het bikepark ligt een vuurplaats; voor lange avonden gezelligheid.

Bed & Breakfast

Tot voor kort vlogen de boerenzwaluwen af en aan met voedsel voor hun kuikens, maar nu is hun hooizolder verbouwd tot Bed & Breakfast. Ze hebben de mooie, hoge balkenconstructies behouden, en er een sfeervol appartement van gemaakt met twee slaapkamers. Het is ook geschikt voor groepen tot en met 8 personen.

Daarnaast werken ze aan een vrijstaand huisje met eigen voorzieningen zoals toilet, douche en keuken. Stroom en wifi zijn vanzelfsprekend. Ideaal voor bijvoorbeeld gasten op de fiets. Het uitzicht vanaf het terras betreft een ruim gazon met fruitbomen.

Website Camping Fiederels: www.campingfiederels.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in