Camping Erlengrund in Bad Gastein

In het midden van het schitterende Gasteinerdal ligt een goed verzorgde camping met uitzicht op de bergen en het wereldberoemde Kurort Bad Gastein. Of u komt voor een familievakantie, een aktieve vakantie, voor ontspanning of om te kuren, in alle jaargetijden zal uw verblijf een onvergetelijke belevenis zijn. Aankomen en genieten, dat is het devies.

Winterkamperen
Ook voor het winterkamperen zijn wij volledig uitgerust. Op de mooi gelegen plaatsen van 100- 120 m² is voor gas, stroom,water, afvoer, TV-aansluiting en W-LAN ( gratis) gezorgd. Er is een ruim, goed verzorgd en verwarmd sanitairgebouw + een skidepot met schoendrogers.

Camping Erlengrund1 Camping Erlengrund2

Op de camping is een klein openlucht zwembad om lekker op te frissen na een wandeldag. Er zijn iedere ochtend verse broodjes verkrijgbaar. Bij de receptie zijn diverse tips te krijgen om te wandelen of om uitstapjes te maken.

Leestip:  Camping Stuhlegg met uitzicht op het meer van Thun

Na een dag buiten doorgebracht te hebben in de prachtige natuur van het Gasteinerdal is het heerlijk ontspannen in de sauna’s, de mooie rustruimte of tijdens een massage.

Website Camping Erlengrund

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in