Camping Du Banel rust en kalmte in het groen

Camping Du Banel is prachtig aangelegd in een oase van rust en kalmte in het groen, om te ontsnappen aan de dagelijkse stress van het stadsleven. Afgelegen van alle verkeersdrukte. Bij hun kan je ontspannen jouw vakantie doorbrengen in de schitterende, rustige natuuromgeving.

Wendy & Glenn heten je van harte welkom op hun Camping Du Banel,  Ze zeggen “Beste Kampeervrienden, Wij zijn een kleine familie camping en zijn Nederlands sprekende eigenaars”.

Camping Du Banel is prachtig aangelegd in een oase van rust en groen, beschikt over een goed onderhouden en gedraineerd terrein. Zij beschikken over een terrein van 13 hectares met 28 trekkersplaatsen en 30 jaarplaatsen.

Een oase van rust en kalmte in het groen, om te ontsnappen aan de dagelijkse stress van het stadsleven. Afgelegen van alle verkeersdrukte. Bij hun kan je ontspannen jouw vakantie doorbrengen in de schitterende, rustige natuuromgeving. De camping grenst meteen aan de bossen en de ligging van de camping zorgt voor complete rust. Maar ook actievelingen komen aanbod, wandelen, fietsen, paardrijden, kanovaren, vissen, golfen en veel historie in de omgeving. Bij hun beleef je een geweldige vakantie in de Franse Ardennen!

Leestip:  De 5 leukste kindvriendelijke campings in Italië

Een wandelaar kan klein en groot wild bewonderen op de eindeloze wandelingen. Het aantal wandelpaden is honderden kilometers lang. Onderweg geniet je van talloze beekjes en bronnen. Je kan er pauzeren onder eeuwenoude beuken. In de herfst strelen de vallende bladeren hun bij het rapen van paddenstoelen in een herfstbries.

Camping Du Banel

De oppervlakte van de camping bedraagt 13 hectare met 60 kampeerplaatsen. Ongeveer de helft van het terrein wordt vrijgehouden voor het trektoerisme (per nacht of een x weken). De andere helft is voor hun jaarplaatsen.

Het domein wordt door een groot bebost gebied overheerst. Een bron, vijvers en een beek verfrissen het gebied op warme dagen.

Hier kan je op hun kampeerplaatsen terecht met camper, caravan of tent. Al hun kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, voorzien elk met eigen privé badkamer.

Leestip:  Het ideale dekbed kopen voor de kampeervakantie: hier moet je op letten! 

Kijk hier als je alles wilt weten over Camping Du Banel

 2/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in