Camping De Leistert 5 sterren camping met privé sanitair

Op camping De Leistert kan je traditioneel kamperen met een luxe twist. Kies tijdens je volgende kampeervakantie voor een camping met privé sanitair. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit inclusief vaatwasser. Een fantastische combinatie!

De kampeerplaatsen met privé sanitair op camping de Leistert zijn zeer ruim opgezet (v.a. 130 m²) en brengen je het toppunt van luxe op het gebied van kamperen! De units op deze luxe kampeerplaatsen zijn uitgevoerd met verwarming, toilet, douche, wastafel en zelfs een vaatwasser. Als dat geen luxe is?!

Deze plaatsen zijn autovrij ( Er is parkeergelegenheid aan de rand van het veld) en dat zorgt voor extra veel ruimte en comfort op het veld. Al hun kampeerplaatsen met privé sanitair beschikken over 16 ampère elektra (3680 Watt), water aan- en afvoer en een CAI- aansluiting voor je televisie.

Privé sanitair met sauna op de camping!

Kamperen met je eigen douche, toilet en vaatwasser is natuurlijk al uitermate luxe. Maar het échte gevoel van glamorous kamperen (ook wel Glamping genoemd) vind je op onze kampeerplaatsen met privé sanitair inclusief sauna!

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem

De sanitair units op deze ruime velden (va. 130m²) bieden je een unieke wellness ervaring in combinatie met het authentieke kampeergevoel. De infrarood sauna is het summum van luxe in de kampeerwereld en een echte must-do voor liefhebbers van pure ontspanning.

Waarom deze camping met privé sanitair?
  • ADAC Superplatz – 2020
  • ANWB Topcamping – 2020
  • Camping van het Jaar – 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019
  • Privé sanitair met infrarood sauna
  • Privé sanitair met douche en vaatwasser
  • Gratis toegang tot groot faciliteitenaanbod
  • Subtropisch zwembad,3 restaurants, waterspeeltuin en dagstrand

Website Camping De Leistert: www.leistert.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in