Camping de Gijzel dicht bij het dorp Helvoirt

Camping de Gijzel ligt in een prachtige, landelijke en bosrijke fietsomgeving met veel bezienswaardigheden dicht bij het dorp Helvoirt, de Loonse en Drunense Duinen. Zij hebben hun speciaal gericht op kampeerders die hoge eisen stellen aan een schoon en verzorgd kampeerveld en sanitaire. Kinderen zijn wel welkom maar ze hebben geen dieren, wel is voor de kleintjes een trampoline, zandbak, schommels, korfbal mogelijkheid voetbalveldje en er zijn enkele skelters aanwezig.

Comfortplaatsen:  De camping is aangesloten op het glasvezel en bieden je 1000 mb internet of te wel 1 Gigabyte. Dus tv kijken via wifi is geen probleem. Ook is er aansluiting voor jouw tv. De keuze is dus aan jouw, je sluit jouw tv via de coax kabel aan of je kijkt tv via internet. Ook bieden zij op hun comfort plaatsen water aansluiting en riool aansluiting.

Leestip:  Faciliteiten die niet kunnen ontbreken op de camping

In de maanden oktober, november, december, januari, februari, maart en april zijn er kortingen van 15% of 20% met uitzondering van het paasweekend en de kerstvakantie bij een minimaal verblijf van 3 overnachtingen.

kampeerveld

Zij bieden geen seizoenplaatsen en richten hun alleen op toeristische kampeerders.

Ook campers zijn bij hun van harte welkom, wel graag bij je reservering vermelden. Campers komen bij hun gewoon op het kampeerveld maar dan wel op de oost en zuid zijde van het veld.

Vanaf Pasen 2022 verhuren zij een vakantie woning tot maximaal 6 personen.

Website camping de Gijzel: www.campingdegijzel.nl

 4.3/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in