Camping Boslust vakantie in een groene Veluwse oase

Verscholen in de prachtige Puttense bossen ligt Camping Boslust. Kom naar de mooie Veluwe en laat je verrassen door het natuurschoon en de rust. Bij hun kun je heerlijk luxe kamperen op hun kampeerplaatsen met privé sanitair. Hun chalet biedt alles voor een comfortabele en ontspannen vakantie op de Veluwe. Ze bieden met hun faciliteiten zoals de fitnessruimte en de wellnesskelder een compleet aanbod in hoogwaardige voorzieningen.

Honden zijn bij hun alleen toegestaan op de kampeerplaatsen. (Maximaal 1 hond per kampeerplaats!)
“De zondag is bij hun een echte rustdag. Alles is dan gesloten en er worden geen activiteiten georganiseerd.”

Camping Boslust ligt vlakbij talloze wandel- en fietspaden die als een goed verzorgd netwerk de hele Veluwe bedekken. Verken de omgeving te voet of per fiets en gebruik daarbij hun park als rustbasis of verken de langere routes en blijf een nachtje slapen om vervolgens met frisse energie weer verder te trekken.

Leestip:  Camping Pollen en Mollen Gelderland, wat ben je mooi
Toeristische kampeerplaats luxe – Eigen privé sanitair

Net dat beetje extra luxe. Als je wel graag wilt kamperen maar ook het gemak wilt van eigen sanitair dan is de luxe kampeerplaats iets voor je. Dan heb je jouw eigen voorzieningen ter beschikking. Wel zo gemakkelijk.

Rolstoeltoegankelijke kampeerplaat – met aangepast Privé Sanitair

Niets is romantischer dan kamperen onder een volle sterrenhemel. Sinds 2016 is kamperen bij hun ook mogelijk als je minder valide of invalide bent. Kies voor de rolstoeltoegankelijke privésanitairunit op hun park en geniet van recreëren op de Veluwe.

Trekkersveld

Dit is vooral een ideale optie voor de actieve fietser of wandelaar die na een lange dagtocht over de Veluwe een eigen tentje opzet en de volgende dag weer verder trekt. Op het veld is elektra en water aanwezig, douche en toilet staan bij de slagboom.

Leestip:  Vierde tv-seizoen Camp to Go

Omdat bij hun de zondag nog een echte rustdag is, zijn er op die dag ook geen aankomsten mogelijk.

Kom Winterkamperen!

Waarom de caravan in de stalling brengen als je in de winter ook heerlijk kunt kamperen?

Kom en geniet van de prachtige Veluwe in winterrust. Zelfs als er géén sneeuw ligt is het ongelofelijk mooi in het bos. Laat je verrassen en probeer een maandje winterkamperen uit, grote kans dat je volgend jaar de hele winter wilt blijven.

Website Camping Boslust: www.boslustputten.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in