Camping Blaauw ligt prachtig in de natuur

Hou je van rust, ruimte en natuur? Wees welkom op Camping Blaauw. De camping met uitgebreide faciliteiten ligt prachtig in de natuur: te midden van water, weidevelden en bos. Je logeert op landgoed Eysinga State in het Friese Sint Nicolaasga. Vanaf de camping vaart, fietst of wandel je rechtstreeks naar de vaarten en meren in de omgeving. Kies een kampeerplaats of trekkershut en geniet van de schitterende omgeving.

Familieweekend bij Camping Blaauw

Wil je deze zomer op familieweekend midden in de natuur? Bij Camping Blaauw logeert je in luxe en riante accommodaties aan het water en bij het bos. Binnen én buiten heb je alle ruimte.

In en rond de camping zijn allerlei (sportieve) activiteiten te ondernemen voor jong en oud. Varen naar de Friese meren, genieten van een prachtige fiets- of wandelroute, zwemmen of een dagje wellness. Waar kies jij voor?

Leestip:  Boerderijcamping Molenperk een ideale uitvalbasis

Activiteiten

Varen, fietsen, wandelen, golfen, vissen of genieten van wellness: waar kiest u voor vandaag? Camping Blaauw biedt het allemaal. In de omgeving vol water en bos kunt u allerlei (sportieve) activiteiten ondernemen. Ga eropuit en geniet!

De camping

Camping Blaauw in het Friese Sint Nicolaasga is een ware groene oase. De verzorgde camping met uitgebreide faciliteiten is omgeven door water, bossen en weidevelden. Verblijf op een fijne kampeerplaats en geniet van alle rust en ruimte. Ook kan je een authentieke trekkershut huren.

Standaard kampeerplaatsen

Zo kan je logeren op een standaard kampeerplaats rondom de karakteristieke voormalig Friese boerderij ‘De Blaauwpleats’. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie plaats direct aan de Houtvaart. Alle (vernieuwde) faciliteiten van de camping zijn hier dichtbij.

Natuurkampeerplaatsen

Ook beschikt Camping Blaauw over een natuurkampeerterrein. Hier kunt je letterlijk overnachten midden in de bossen. Dit kampeerterrein ligt wat verder weg van de rest van de camping. Genieten van ware rust en ruimte dus! Op het terrein is een toiletgebouw aanwezig.

Leestip:  Camping Westenenk - Kamperen, B&B en Logies
Safaritenten

Vanuit jou safaritent op Camping Blaauw heb je een prachtig uitzicht op het water en de haven van onze camping. Deze tenten zijn standaard ingericht voor 6 personen.

Trekkershutten

Op Camping Blaauw kan je ook overnachten in één van de 9 trekkershutten. Deze zijn rustig gelegen en ingericht met stapelbedden en een keuken.

Wil je alles weten over Camping Blaauw

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in