Camping Biggesee Sauerland

Camping Biggesee ligt midden in het prachtige landschap aan het stuwmeer Biggesee. Ze hebben goede service, ruim aangelegde kampeerplaatsen en veelzijdige recreatiemogelijkheden wachten op jou. Beleef dit bijzondere gebied en geniet van interessante dagen op hun moderne en comfortabele camping direct aan de oever van de Biggesee.

Of je nu op de doorreis bent in je camper of tent of het hele jaar door wilt staan – zij verheugen zich op jou bezoek. De camping is het hele jaar door geopend. Zij bieden toeristische plaatsen voor caravans, kampeerwagens en tenten zowel in het zomerseizoen  als in het winterseizoen.

Servicebureau

Hoe laat vertrekt een rondvaartboot op de Biggesee? Wat kost het sauna gebruik? Heb je ook wandelkaarten?  Hun servicepersoneel wil je graag en competent te woord staan.

In de receptie liggen brochures en informatie over attracties, winkelmogelijkheden,  recreatie- en sportmogelijkheden in het vakantiegebied Biggesee en het Sauerland. Je krijgt hier ook telefoonkaarten, postzegels, wandel- en fietskaarten, postkaarten en gastenkaarten (op aanvraag). Propaangasflessen (grijs) kunnen gewisseld worden.

Leestip:  22 juni 2024 is de nationale kampeerdag
Persoonlijk en huishoudelijk sanitair

Je kan de twee sanitairgebouwen snel en goed vanaf elke hoek van de camping bereiken. De ruim opgezette  gebouwen zijn schoon en comfortabel

  • Kookkeukens
  • Warmwater zonder munteninworp
  • Wasmachines en drogers
  • Babyruimte
  • Barrièrevrij sanitair voor minder-validen
Zwemmen

Tijdens de zomermaanden wordt de Biggesee een paradijs voor watersportvrienden. Het  eigen zwemgedeelte  heeft een directe toegang naar het meer om te zwemmen, surfen, peddelen of roeien. De grote en prachtige ligweide is bij uitstek geschikt om heerlijk te relaxen.

Speeltuinen

De camping heeft een centraal gelegen speeltuin met klimtorentje, glijbaan en een grote zandbak. Op het peuterspeelterrein kunnen kleine kinderen tot 6 jaar onder ouderlijk toezicht spelen.

Sportvoorzieningen met kunstgrasveld

Al bij de inrit van de camping valt het grote sportterrein op. Graag organiseren zij met de lokale sportvereniging voetbalcamps of trainingsuren.

Pingpong en rolschaatsbaan

De kinderen vinden elkaar bij de overdekte pingpong tafels tegenover de vrijetijdsruimte.
Op de camping is inline skaten en rolschaatsen door de gedeeltelijk hellende wegen te gevaarlijk en daarom verboden. In directe nabijheid van de camping is een openbare baan hiervoor en die kan door de campinggasten worden gebruikt.

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen
Duikschool

De duikschool Biggesee is competent op het gebied van duiken. Met jou vragen rondom equipement en duiklessen volgens PADI en ANDI kan je hier terecht. Advies, inspectie en reparatie van jou duikuitrusting kan je hier krijgen. Je kan jou zuurstofflessen laten vullen. Verder biedt de duikschool begeleid in de duikgebieden van de Biggesee aan.

Sauna

Na een volgepakte vakantiedag kan je heerlijk in de sauna ontspannen. Hun eigen B&S-Finlandsauna heeft ruimte voor 5 personen. Een gezellig rustpunt en een royaal sanitair met straaldouche horen erbij.  De sauna is niet openbaar toegankelijk en daarom bijzonder bij beginners zeer in trek.

Vrij-tijd ruimte Camping Biggesee

Wel elk seizoen wordt de vrijetijdsruimte voor een aantal gelegenheden het middelpunt voor kleine en grote gasten. De ruimtes kunnen op aanvraag ook voor campingclub- bijeenkomsten, familiefeesten en vergaderingen worden geboekt.

Leestip:  Het ideale dekbed kopen voor de kampeervakantie: hier moet je op letten! 
Grillhut

Bijzonder op koude herfst- en winterdagen heb je in het barbecuehuisje een warme en gezellige sfeer voor een onvergetelijke barbecueavond. Graag organiseren zij op verzoek voor jou de drankjes en barbecuevlees.

Kijk eens voor meer informatie op Camping Biggesee

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in