Sinds 1986 draait bij dwt alles om tenten

Sinds 1986 draait bij dwt zelte alles alleen maar om tenten. Als gepassioneerde kampeerders weten zij: kamperen is niet hetzelfde als kamperen en ieder mens is anders. Het mag banaal klinken, maar zij bieden verschillende tentmodellen aan om te voldoen aan de individuele voorkeuren van hun klanten, dus van jou. En wel voor alle gebruiksdoeleinden. Jou tent staat meestal op dezelfde plaats? Dan ben je zeker geïnteresseerd in hun complete tenten of deeltenten. Je houd van flexibiliteit en gaat met de camper of campingbus op vakantie? Dan zijn hun praktische mobiele tenten en bustenten wat je zoekt. Je wil een zonnedak? Ook hier kunnen zij je verder helpen. En dat is lang nog niet alles.

Alle producten van dwt voldoen aan hun eisen om altijd topkwaliteit aan te bieden. Even belangrijk: zij willen dat jou vakantie zo aangenaam mogelijk begint. Daarom zijn een eenvoudige opbouw van de tenten en gedetailleerde opbouwhandleidingen vanzelfsprekend. Net zoals permanente productverbeteringen. Suggesties en feedback hierover krijgen wij gelukkig vaak en regelmatig – van jou.

Leestip:  VDL Hapro lanceert eerste daktent van in EU gesourcete onderdelen

Verscheidenheid kent bij dwt nauwelijks grenzen. Daarom ronden talrijke uitrustingsopties, speciale uitvoeringen en praktische toebehoren hun uitgebreide programma af.

dwt een klassiek familiebedrijf

De onderneming dwt-Zelte bestaat sinds 1986. Hun filosofie: duurzame kwaliteit – deugdelijke functies – overtuigend design.

Een sterk leidinggevend team is samen met de eigenaars Dieter, Peter en Claus Winneknecht verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de onderneming. Het hart van de ondernemingsgroep is onder andere het eigen productiebedrijf in Niesky (Saksen). Hier worden de eigenaars door de specialisten en technisch-ingenieurs Steffen Schwerdtner en Matthias Wurm geëngageerd en daadkrachtig ondersteund. De ondernemingsgroep maakt gebruik van zijn stabiele relaties met buitenlandse en internationale partnerbedrijven om de positie op de buitenlandse markten verder uit te breiden. De betrokken medewerksters en medewerkers die al jarenlang tot de onderneming behoren, zijn bereid om zich permanent aan te passen aan de vele marktveranderingen en waarborgen zo het zekere voortbestaan van het familiebedrijf.

Vrije tijd, ontspanning, nieuwe indrukken – vakantie is gewoon de mooiste tijd van het jaar. Wij van dwt doen er alles voor om te garanderen dat u van uw vakantie kunt genieten: met hoogwaardige kwaliteitstenten, die van de planning over de productie tot de eindcontrole aan bijzonder strenge eisen moeten voldoen, zodat wij echt tevreden zijn met het resultaat. Want wij sturen alleen de beste tenten en luifels met u op vakantie.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap

Kwaliteit op alle niveaus

Onder kwaliteit begrijpen wij veel meer dan hoogwaardig materiaal en zorgvuldige verwerking. Voor ons behoren ook een hoge functionaliteit van de tenten, een aantrekkelijk design en compromisloze service daartoe. En heel belangrijk: gekwalifi ceerde medewerkers die met passie aan het werk gaan en in ons productieatelier iedere nieuwe tent behandelen alsof het hun eigen tent zou zijn. Dat garanderen wij al meer dan 30 jaar. Ontdek nu op de twee volgende pagina’s, hoeveel kwaliteit in iedere afzonderlijke dwt-tent zit.

Zij hebben voor iedere kampeerder de passende tent – ook voor jou.

Kijk voor meer informatie op dwt

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in