Camping Bekhofschans lekker doen en laten

Camping Bekhofschans ontvangen je graag op hun kleinschalig terrein, uniek in een ontspannen omgeving in het hart van het Noorden. Je kunt gebruik maken van een van de bijzondere vakantiewoningen met omzoomde tuin, een eenvoudige trekkershut op een prachtige ruime plek, de stijlvol ingerichte safaritent, kamperen met de luxe van comfort.

Camping Bekhofschans

De Bekhofschans is een prachtig avontuurlijk en veilig terrein voor vakanties met kinderen. Maar ook de rustzoeker komt aan zijn trekken. Omgeven door prachtige oude bomen, geurende wilde rozen en het gras bezaaid met madeliefjes vindt je 20 ruime plekken met veel privacy op hun natuurkampeerterrein. Een groepsruimte en de leeskeet staan ter beschikking voor bijzondere ontmoetingen. persoonlijke aandacht om bij te dragen aan een fijne tijd die je bij hun te gast bent. De Bekhofschans is een ontmoeting met rust en ruimte, een gemoedelijke sfeer in een inspirerende omgeving.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land

In het hoogseizoen is onze Superkeet weer vol met “vergeten boodschappen”. Ook is er ambachtelijk ijs van de Saks en het inmiddels in Nederland vermaarde bier van Maallust uit Veenhuizen in 5 varianten verkrijgbaar. ’s Morgens bakken zij verse Landmannen bollen en croissantjes . Tweemaal per week en op verzoek staat de pizza steenoven aan en bakken zij verse pizza’s!

Stichting natuurkampeerterreinen

Het terrein is aangesloten bij de stichting natuurkampeerterreinen. Je bent op een kleinschalige en sfeervolle camping midden in de natuur en doet en laat waar u zich prettig bij voelt. Een camping met veel harmonie en respect voor kampeerders behoudt als vanzelf haar rust en stilte. De camping heeft twintig ruime plaatsen met veel privacy. Onder de oude eiken, de plaats voor een goed gesprek, of even helemaal niets. Voor jonge kinderen is de camping een ware belevenis. Urenlang vermaken ze zich op het avontuurlijke terrein. Op zoek naar takjes of dierensporen in het sprookjesbos. Of spelend met leeftijdgenootjes in het speeltuintje met waterpomp.

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin

De camping kent vele vaste gasten. Het lieve paard Diablos, zwaluwen, eekhoorn Bart en nog veel meer dieren. De nacht is nog heel stil en donker … De vele soorten vleermuizen en uilen “kleuren” de nacht. De sterrenhemel, de Melkweg is hier nog prachtig te zien. Zij hebben hun hart verpand aan de Stellingwerven. Durf jij? Kies voor een rustig plekje aan de rand of juist dicht het speeltuintje?

Vier je vakantie en het leven op onze sfeervolle camping in Friesland-Drenthe!

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in