Camping am Waldbad Dellach

Camping am Waldbad één van de mooiste campings ten zuiden van de Alpen met 200 staanplaatsen en met zeer moderne sanitaire voorzieningen. Het terrein ligt ver verwijderd van het lawaai van de weg verscholen op een groot parkachtig recreatie- en sportterrein. Het aangrenzende recreatiebad nodigt met sport- en recreatiebassin, reuze-waterglijbaan en kinderbassin uit voor plezier en spel.

Camping am Waldbad

In het Ober Drautal (Kärnten) ligt het luchtkuuroord Dellach. Direct aan de rand van het bos en langs de rivier de Drau treft je de camping met 200 staanplaatsen, campers en tenten. Een zeer rustige plek met talrijke vrije tijdsmogelijkheden in de omgeving (grenzend aan de Drauradweg, perfect om te trekken, sportvoorzieningen direct op de camping). Een deel van de campingvoorziening wordt gevormd door een royaal open luchtzwembad. (Gratis entree voor campinggasten).

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

Eveneens in een nieuw jasje gestoken zijn er voor de jeugd de kinderspeelplaats en het recreatiegebied. Dat wat de camping te bieden heeft wordt afgerond door de kiosk en het restaurant. In de maanden juli en augustus bieden ze speciaal voor gezinnen een groot aantal animatieprogramma’s (bijv. kids disco, trektochten met leiding, kinder-canyoning….) In deze maanden raden zij je aan een staanplaats te reserveren! De camping is van begin mei tot eind september geopend. Voor het voor- en naseizoen bieden zij je speciale vaste tarieven aan. Hondeneigenaars zijn welkom!

Hoewel de camping midden in de natuur ligt, zijn zij toch makkelijk te bereiken: of via de Tauernautobaan (ca. 20 minuten na de afrit Spittal) of via de Felbertauerntunnel.

Zwembad – gratis voor campinggasten

zwebbed am waldbadOns moderne recreatiezwembad in de open lucht laat geen wensen onvervuld! Midden in de bijna ongerepte natuur gelegen komen spel en plezier ruim aan bod. U kunt daar van volgende voorzieningen gebruik maken:

  • 2 zwembassins
  • 2 kinderbassins
  • een 45 lange waterglijbaan
  • waterpaddenstoel
  • Whirl-installaties
  • Massagebank
  • een royale speel- en ligweide
  • een kinderspeelterrein
  • groot recreatiespeelterrein
  • Voor de inwendige mens zorgt een restaurant met gezellig zonneterras. De gehele voorziening wordt opgevrolijkt door rijkelijke beplanting die zorgvuldig wordt onderhouden.
Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin

Kijk eens op de website van am Waldbad

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in