Camping am Blanksee in het land van de duizend meren

In de Mecklenburger Seenplatte, land van de duizend meren, met Schwerin de hoofdstad van Mecklenburg Vorpommern en de Oostzee niet ver weg, ligt de Blanksee.
Wij zijn Arjan en Erni Schippers, een Nederlands echtpaar en wij begroeten u graag op onze camping in een natuurrijk vakantiegebied. De vele meren worden omgeven door prachtige bossen, grote natuurgebieden en weidse vlaktes in een dunbevolkt gebied. Een ideale plek voor natuurliefhebbers met allerlei activiteiten voor jong en oud.

Bos en water

De Camping ligt aan een prachtig meer met eigen strand tussen twee beschermde natuurgebieden. De omgeving wordt gekenmerkt door de mooie natuur, die uitnodigt tot wandelen of fietsen en waar men nog echt van zijn rust kan genieten. Zonder moeite komt men herten tegen, maar ook het spotten van de zeldzame visotter of een ijsvogel behoort tot de mogelijkheden. U zult één van de mooiste en interessantste landschappen van Mecklenburg leren kennen.

Activiteiten

Bijzonder geschikt voor families met kleine waterratten. De Blanksee biedt de mogelijkheid om te zwemmen, snorkelen en vissen. Ook kan het meer per boot of waterfiets ontdekt worden. Op de camping zijn meerdere speel- en sportmogelijkheden, o.a. voetbal, basketbal en (beach) volleybal. Vanuit de Camping zijn er vele mogelijkheden om te voet of op de fiets (eigen fietsverhuur) te genieten van de vele meren en de uitgestrekte bossen. Dagtrips naar Parchim, Lübz, Plau, Schwerin of Berlijn zijn zeker de moeite waard. Rond om de camping zijn er vele mogelijkheden om uw vakantie iedere dag anders in te vullen.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Website am Blanksee

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in