Bij Knaus kennen ze geen grenzen

Knaus geeft een Nederlands Feestje op Caravan Salon Düsseldorf in Duitsland – Zij nodigen je van harte uit op de grootste internationale kampeerbeurs van Europa, de Caravan Salon in Düsseldorf van 4 t/m 13 September 2020.

De kampeer en caravan Jaarbeursbeurs in Utrecht gaat dit jaar helaas niet door. En dat is jammer!
Daarom gaat KNAUS, ook voor Nederlanders, helemaal los in Düsseldorf, nét over de Duitse grens. Tijdens Caravan Salon, de grootste kampeerbeurs ter wereld, viert KNAUS z’n 60-jarig jubileum.

  • € 100 vergoeding voor brandstof en entreetickets voor iedere Nederlander die een nieuwe caravan of camper koopt van het modeljaar 2021 van het merk KNAUS op de beursstand in Düsseldorf.
  • Op ca. 24000 m2 aan beursstand oppervlakte zijn zij aanwezig met een mix van ca. 160 tentoongestelde voertuigen van al hun merken en met een 40-tal Nederlandse verkopers. Zij nodigen je graag uit om je te kunnen voorzien van uitgebreid advies op dit corona-proof evenement.
Leestip:  Ontdek waarom jij Recreatie Next Level niet mag missen!

Het beste alternatief voor het niet doorgaan van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs KCJ Utrecht in Oktober. Dichtbij Nederland, net over de grens.
Maar liefst 24.000 m2 standoppervlakte in 2 complete beurshallen met ca. 160 aanwezige KNAUS, WEINSBERG, TABBERT en T@B modellen. Groter en completer dan ooit.

Caravan salon

Caravan Salon Düsseldorf in Duitsland

De beursorganisatie hanteert een hygiëneconcept dat aan alle Duitse voorschriften voldoet. Daarmee is de veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten en medewerkers zo goed mogelijk gewaarborgd. Bij alle halingangen en bij de stands staat desinfectiemiddel en in de voertuigen mogen zich tegelijkertijd alleen personen uit één huishouden bevinden. Daarnaast wordt het maximale aantal bezoekers per dag tot 20.000 begrensd.

Website Caravan Salon Düsseldorf: www.caravan-salon.com

Website Knaus: www.knaus.com

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in