B&B Camping Oudesluis Even helemaal weg

Heerlijk kamperen vlakbij de zee, op Bed and breakfast Camping Oudesluis kom je echt tot rust. Lekker uitwaaien op de prachtige stranden van de kop van Noord-Holland.

Omgeving

In de omgeving is het heerlijk fietsen, varen, vissen en vooral vakantie vieren. Het strand, de zee, de breedste duinen, heel veel wandel- en fietspaden, vis-vaarwater en prachtige vergezichten. Musea, attractieparken, dierentuinen, beschermde dorpsgezichten, dat vind je allemaal rond B&B Camping Oudesluis.

Binnen 10 minuten rijden ben je op het strand. In de kop van Noord-Holland is het woord “file” nog niet uitgevonden. Bij iedere strandopgang ruimschoots gratis parkeerplaatsen. Je vindt hier de breedste en schoonste stranden van Nederland. Het is slechts 20 minuten rijden vanaf Alkmaar, maar je bent het “Randstadgevoel” geheel vergeten.

Samen met Texel heeft hun gebied het meeste aantal zonuren van Nederland!

  • Landelijk gelegen – aan vis en vaarwater
  • Afstand tot strand – 10 km
  • Kindvrienlijk – Skelters / Zwembad / Trampoline / Kano’s
  • Zwembad gratis – In Oudesluis 2 km
Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere
Over de camping

Bij hun kan je met eigen tent, caravan of camper voordelig kamperen. Je kan ook kiezen voor een volledig ingerichte “De Waard tent” of een ruime toercaravan. Bed and breakfast Camping Oudesluis is vooral een gemoedelijke en kleinschalige camping.

Voor de liefhebbers van meer luxe hebben zij bijvoorbeeld hun gezellige accommodaties. Je kan bij jun een eenvoudige pipowagen huren maar ook kan je kan kiezen voor een luxe chalet.

Sanitair

De camping toiletten en douches zijn aan de zijkant van het campingterrein geplaatst. Dus vanaf elke plek op een zeer korte afstand te bereiken. Warme douche €0,50 voor 5 minuten.

De toilet- en douchegelegenheid zijn eenvoudig, maar netjes en hygiënisch verzorgd. Zij zorgen ervoor dat het iedere dag wordt schoongemaakt, maar doen ook een beroep op jou als gast! Zij verwachten dat je de gelegenheid na gebruik netjes en schoon achterlaat! Dus geen uitgebreide sopbeurt, maar wel een normaal gebruik zoals je thuis ook gewend bent.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud

Website Bed and breakfast Camping Oudesluis: campingoudesluis.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in