ABC-Caravanclub, gezellig samen kamperen

ABC-Caravanclub staat voor samen gezellig kamperen, buiten het hoogseizoen, met andere 55 plussers. Samen kamperen op evenementen die belangeloos worden georganiseerd door de eigen leden van ABC-Caravanclub.

In de meeste gevallen is dat in hun eigen omgeving waardoor er vaak heel bijzondere bezienswaardigheden op het programma staan. Op deze wijze leer je Nederland misschien ook eens op een heel andere manier kennen.

5 evenementen per jaar

Elk jaar staan er 5 evenementen op het programma. Die bestaan uit 4-daagse evenementen en ook activiteiten die één tot meerdere weken duren. Het doel is om een 4 evenementen in Nederland te organiseren. Daarnaast wordt er elk jaar een reis naar het buitenland georganiseerd. In 2020 gaat de reis naar Oostenrijk en Italië.

Fietstochten, spellen, wandelingen en excursies

Je hoeft je zeker niet te gaan vervelen want er zijn altijd activiteiten, zoals fietstochten, spellen, wandelingen en excursies. Er is wat dat betreft voor elk wat wils.

Leestip:  Sifan Hassan gaat samenwerking aan met Summio Parcs

Daarnaast kun je, onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de Happy Hours, een praatje maken, ervaringen delen of misschien wel alvast plannen smeden voor een volgend evenement.

Samenzijn met ABC-Caravanclub

De ABC-Caravanclub onderscheidt zich van vele andere caravanclubs door de activiteiten op All-inclusive basis te organiseren. Dat betekent dat je alleen hoeft te betalen voor camping, maaltijden en excursies.

Om die reden zijn de evenementen goedkoper dan bij de commerciële partijen. Zo kun je een misschien een extra keer (of meerdere keren) op uit trekken met de caravan of camper.

spelfoto

Honden zijn toegestaan

Honden zijn toegestaan bij de ABC-Caravanclub op voorwaarde dat anderen er geen overlast van hebben. Evenementen vinden zoveel mogelijk plaats op campings waar je trouwe viervoeter welkom is.

De voordelen van de ABC-Caravanclub samengevat

  • Voor alle merken caravans en campers.
  • Kleine vriendenclub van en voor 55 plussers (±35 equipes).
  • Gezellig samen kamperen in voor- en naseizoen.
  • Er worden evenementen georganiseerd in Nederland en het buitenland.
  • Voordelige evenementen, die door de leden zelf georganiseerd worden.
Leestip:  Kampeerder sorteert voor op groene vakantie

Lid worden van de ABC-Caravanclub?

Ben je graag onder de mensen, houd je van gezelligheid en vind je het daarnaast ook leuk om voor anderen wat te organiseren? Kijk dan eens op www.abccaravanclub.nl.

Je kunt je overigens ook aanmelden bij de ABC-Caravanclub om keer gezellig mee te gaan proefkamperen. Zo kun je de sfeer en de gezelligheid eens een keer ervaren.

 4.7/5 (15)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in